Ο χρυσός σκόρερ της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΚ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision.
Οι δηλώσεις του:
Για το ματς με την ΑΕΚ: «Δεν υπήρχαν πάρα πολλές ευκαιρίες, αν μπορώ να πω ότι αν κάποιος άξιζε αυτό το ματς, δεν είναι επειδή είναι η ομάδα μου, θεωρώ έστω στο ελάχιστο ήμασταν η ομάδα που αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη».
Για το γκολ του: «Είχα καθαρό οπτικό πεδίο, καθαρή γωνία για να το επιχειρήσω, ευτυχώς για εμένα η μπάλα κατέληξε στο τέρμα».
Ότι δεν έδωσε δικαίωμα η ΑΕΚ για μακρινά σουτ: «Θεωρώ ότι δεν υπήρχαν οι ευκαιρίες, αλλά υπήρχαν κάποιες προϋποθέσεις που ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μόνο προϋποθέσεις, δεν υπήρχαν οι ευκαιρίες. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρούν οι λεπτομέρειες»
Για τις δύο νίκες στο ΓΣΠ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να το διασκεδάζουμε λίγο και να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι που θα έχουμε. Είναι πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο, είναι πολύ διαφορετικό κι από το σημερινό. Συνεπώς θα δούμε αυτό το παιχνίδι, κάθε παιχνίδι στόχος είναι η νίκη».





![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)



![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



