Home TOP NEWS Ο Φελλάς στα ντέρμπι της Λευκωσίας: Από το μεγάλο… στο μικρό απέναντι...

Ο Φελλάς στα ντέρμπι της Λευκωσίας: Από το μεγάλο… στο μικρό απέναντι στην ομάδα μας

Έγιναν γνωστοί νωρίτερα οι ορισμοί των διαιτητών για την 13η αγωνιστική, η οποία αποτελεί και την τελευταία «στροφή» του πρώτου γύρου της Cyprus League by Stoiximan.

Για την αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ΚΟΠ όρισε τον Κωνσταντίνο Φελλά ως πρώτο διαιτητή. Πρόκειται για τον ίδιο ρέφερι που πριν από περίπου ένα μήνα είχε διευθύνει και το μεγάλο ντέρμπι της Λευκωσίας απέναντι στον Αποέλ, ένα παιχνίδι στο οποίο ο Φελλάς, το επιτελείο του και το VAR χρειάστηκε να διαχειριστούν τρεις ιδιαίτερα απαιτητικές φάσεις.

Τα στιγμιότυπα της ισοπαλίας στο «αιώνιο»

Ευχή όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα να παρουσιαστεί το ίδιο αποφασιστική και αποτελεσματική όπως στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου.

Ένα δυνατό ξεκίνημα και θα «καθαρίσει» γρήγορα την υπόθεση νίκης, θα προσφέρει ηρεμία και θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να κοιτάξει με καθαρό μυαλό και αυτοπεποίθηση την επερχόμενη ευρωπαϊκή πρόκληση απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης.

Δείτε και την αξιόλογηση του Φελλά μετά το παιχνίδι με τον Αποέλ:

 Ο διαιτητής σε έναν δύσκολο αγώνα δεν εφάρμοσε τον νόμο όσον αφορά τον πειθαρχικό τομέα. Έχασε 4 γεμάτες κίτρινες κάρτες, ενώ σε άλλες ίδιες περιπτώσεις τις έδινε. Άρα δεν είχε ομοιομορφία στον πειθαρχικό έλεγχο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν αναγνώριζε τα φάουλ στον σωστό βαθμό και συγκεκριμένα σε 5 περιπτώσεις. Είτε ήταν φάουλ, είτε όχι, αυτός δεν τα σφύριζε αυτά και αυτά που δεν ήταν τα σφύριζε. Στη διαχείριση των πιο πάνω κριτηρίων δεν ήταν σωστός. Η βαθμολογία του είναι 8 μία ικανοποιητική διαιτησία με σημεία προς βελτίωση. Και του VAR είναι 7 γιατί δεν χρειάστηκε να επέμβει σε οτιδήποτε όσον αφορά το on field review κτλπ.