

Οι ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΡΟΜΕΙΣ συνεχίζουν το ταξίδι τους, αυτή τη φορά με προορισμό τη Βαρσοβία, όπου αύριο θα συμμετάσχουν στον Ημιμαραθώνιο της πόλης!
Λίγο πριν, πέρασαν από την όμορφη Κρακοβία, συνδυάζοντας το ταξίδι με ένα χαλαρό πρωινό τρέξιμο.
Στο βίντεο, ο φίλος στο μπαλκόνι είναι ο Γρηγόρης Ιωάννου από το Ακάκι, με όλη την παρέα να αποτελείται από παιδιά από το Ακάκι και τα Πυργά.
Οι ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΡΟΜΕΙΣ τρέχουν παντού, μεταφέροντας το τριφύλλι σε κάθε γωνιά της Ευρώπης και γεμίζοντάς μας όλους περηφάνια!









![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)





