Home TOP NEWS «Ο τίτλος αφιερωμένος στον μεγάλο κόσμο της Ομόνοιας που έκανε τη Λευκωσία...

«Ο τίτλος αφιερωμένος στον μεγάλο κόσμο της Ομόνοιας που έκανε τη Λευκωσία καταπράσινη»

Οι δηλώσεις του προέδρου του σωματείου, Μάριου Αργυρίδη για την κατάκτηση του 22ου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Super Sport FM:

«Μεγάλη συγκίνηση για το 22ο πρωτάθλημα πολλά συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα σε πρόεδρο και προπονητή σε όσους δουλεύουν στην Ομόνοια, που εργάστηκαν σκληρά και έκαναν τους πάντες να παραδεχτούν πως παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και είμαστε άξιοι πρωταθλητές.

Κάναμε μια απίστευτη φιέστα σε ένα γεμάτο ΓΣΠ κάτι που μόνο η Ομόνοια μπορεί να κάνει. Η σωστή διαχείριση των ποδοσφαιριστών σε Κύπρο και Ευρώπη μας βοήθησε να αντέξουμε μέχρι το τέλος στην κορυφή».

Για τη διαχείριση της κορυφής και το Champios League«Είναι μια πρόκληση για την Ομόνοια που σίγουρα θα την πάρει. Από το 21’ μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ομάδα που έχει κατακτήσει back to back το πρωτάθλημα. Το Champions Leage είναι μια τεράστια πρόκληση που πρέπει να ανταποκριθούμε».

Για το θέμα του Σεμέδο«Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Σίγουρα αυτό που θα γίνει είναι αυτό που μας συνήθισαν και την προηγούμενη χρονιά με υπομονή και δουλειά να ολοκληρώνονται όλες οι μεταγραφές και στο τέλος έμειναν όλοι ικανοποιημένοι. Χρειάζεται υπομονή όμως».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: «Το σωματείο θα κάνει οικογενειακό πάρτι την Πέμπτη για όλα τα αθλήματα. Να ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια σε όλα τα αθλήματα για τους τίτλους που ήρθαν. Σε λίγες μέρες συμπληρώνουμε και 78 χρόνια ζωής και θα το γιορτάσουμε. Ο τίτλος του ποδοσφαίρου αφιερωμένος στον μεγάλο κόσμο της Ομόνοιας που έκαναν τη Λευκωσία καταπράσινη».