Home TOP NEWS Πήρε θέση ο ΛΑΟΣ στην Βόρεια!

Πήρε θέση ο ΛΑΟΣ στην Βόρεια!

Η αναμέτρηση απέναντι στον Αποέλ διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στους «γαλαζοκίτρινους», με δικαίωμα παρουσίας στις εξέδρες να έχουν μόνο γυναίκες, παιδιά και συνταξιούχοι.

Αρκετοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που πληρούσαν τα συγκεκριμένα κριτήρια έδωσαν το παρών τους στο ΓΣΠ, θέλοντας να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ. Παρά τον περιορισμένο αριθμό φιλάθλων, η ατμόσφαιρα στο στάδιο είναι ιδιαίτερα όμορφη και ζεστή.

Ξεχωριστή είναι η παρουσία των μικρών φίλων των πρωταθλητών, οι οποίοι μετά τις μεγάλες στιγμές που έζησαν το τελευταίο διάστημα, ελπίζουν να δουν ακόμη μία νίκη απέναντι στον Αποέλ και να αποχωρήσουν από το γήπεδο γεμάτοι χαμόγελα και ενθουσιασμό.

Το φωτορεπορτάζ: