Home Uncategorized Καμιά θέση για τον Μπόα; Σκάουτερ ίσως;

Καμιά θέση για τον Μπόα; Σκάουτερ ίσως;

chiron


Αloha Αδέρφια

Πώς πάμε; Ούλλα καλά ; Έκαμα και εγώ αποχή μιας βδομάδας, οπώς την Ομόνοια , εν εκατάλαβα γιατί εν επαίξαμε τούτην την εβδομάδα. Εμεταφερθήκαμε για την άλλη ; Τώρα θα το ψάξω και θα σας πώ.

‘’Σχίζα που ντο-πας’’ Φέρετε να είπε ο Μιούμιοβιτς σε σπαστά ελληνικά . Είπα να το πειράξω νάκκο και να το κάμω ‘’Σχίζα που το (by) pass’’  εν καλό ; Τι λαλώ συγκρίνετε η δική μου μαλακία με την μ*λ*κία του σπέσιαλ ουάν ;
Μ*λ*κίες..στο θέμα μας

ΠΈΜΠΤΟΣ ποδοσφαιριστής των λαστιχάριων με πρόβλημα στην καρδία.  Τρίτος που σταματά το ποδόσφαιρο τα τελευταία 3 χρόνια λόγω υγείας. Μα κοίτα ρε διαβολική σύμπτωση ; Ευθυγραμμίστηκε ο Δίας η Σελήνη και ο Κρόνος για να γίνουν τούτα ούλλα. Α κάμετε χάζι τωρα με την ιδέα που τους έβαλα εν να φκάλουν τον Παπέι και την Λουπέσκου να το αναλύσουν και να τους δικαιολογήσουν.

Ο Μποαβεντούρα το τελευταίο θύμα του αποντοπέλ ο οποίος ένιωσε κάποιους πόνους στο στήθος και επισκέφτηκε το νοσοκομείο , οκ πράμα πολλά φυσιολογικό για έναν, (5 κατακρίβιαν) αθλητή να νιώθει αδιαθεσίες και να επισκέφτοντε τα νοσοκομεία.

Ελπίζω οτι μετά που τούτο ο Μποαβεντούρα θα φκεί να μιλήσει.. Διοτι Μπόα, ο Κόντης για να μην μιλήσει δημόσια, έγινε ΒΟΗΘΟΣ προπονητής του Γιοβάνοβιτς. Υβρις είπαμε σε προήγουμενο άρθρο.
Ο Σατσιάς και ο αιώνιος έφηβος πως τον ελαλούσαν πέρσι Πουρσαιτίδης εγίναν σκάουτερ. Αλήθκεια ο Πουρσαιτίδης γιατί εσταμάτησε τόσο πρόωρα το ποδόσφαιρο αφού πέρσι έφκαλε αβλάτζια, έτσι μας ελέαν οι δημοσιογράφοι. Πάνω σ άνεμο εσταμάτησε ; Είμαι και εγώ νάκκο καχύποπτος η αλήθκεια.

Φυσικά με τούτο που άκουσα πριν λίο ο τζιηνιός επισκέφτηκε τον Μποαβεντούρα στο νοσοκομείο.. Έμεινε καμιά θέση κενή ρε Φοίβο να τον βάλεις και τούτον ; Σκάουτερ στην Βραζιλία μήπως;

Άλλοι οι ‘’μαχητές που εμπήκαν στο Βαρώσι’’ επήραν τον Ζόρζε για εξέταση.. Γιατί συγκεκριμένα τον Ζόρζε ; Εν σας καταλάβω ! Τί το ιδιάιτερο έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ;Τάχα επειδή τον επιάσετε που το αποντοπέλ ; Τάχα τι θέλετε να πείτε ; Οτι ντοπάρει τους ο Δρ Σχίζας; Ρε γάδαροι δαμέ  εφκήκε ο Χρύσης Μιχαήλ και είπε οτι ο Σχίζας εν ο πιο προστατευτικός γιατρός που εγνώρισε ποττε. Μόνο aspro clear τους εδίαν !!!!
Αλοίμονο να μέν ήταν, δαμέ επροστάτευσε την καθαρίστρια που ίπιε τα ούρα πριν λίο καιρό ..Ήταν τον καιρό που είχαμε πρόβλημα με το νερό και εφέρναμε που την Ελλάδα. Εδιψούσαν οι καθαρίστριες και ότι εβρίσκαν επίνναν.
Αλοίμονο να μέν έφκαινε και ο Λίβυος Αλ-Χαραλαμπίδης να μιλήσει, το παιδί με τα 3 φρύδια 2 πάνω που τα μάθκια και ένα πάνω που το στόμα.. Τί μας λές ρε αρ..φρύδι εσύ; Ζητάς σεβασμό ; Που ποιόν και για ποιόν ρε; Μιλούμε για ανθρώπινες ζώες δαμέ αν το κατάλαβες. Αλλα σιγά να μέν έχετε και τύψεις, χωρίς βέβαια να υιοθετώ ότι ακούεται α, απλά ακούω τζαι γω ο γέριμος…

Μεταξύ σοβαρού και αστείου.. η πολιτεία τί κάμνει; Μιλούμε για ανθρώπινες ζωές δαμέ ρε γάδαροι. Πού εν οι δημοσιογράφοι να φκούν να μιλήσουν ; Αν ήταν άλλη ομάδα στην θέση του Αποέρλ τωρά εν και να θέλετε να ξέρετε τι εν να γράφαν τωρά ενεν;

Το ωραίο ποιο είναι ; Οτι ο συγκεκριμένος δίνει και φυλλάδια στα δημοτικά για την σωστή διατροφή των παιδιών μας και φκαίνει και στις τηλεοράσεις να μιλά..Ποιός ; Ο Δρ. των καρδιοπαθών !

Έστειλε μου και πρίν το δεξί μου χέρι την νέα συμφωνία που ετοιμάζει να κάμει το αποελ, αλήθκεια ψέματα… 25 φορητοί απινιδωτές για τους ποδοσφαιριστές . Ο κάθε ποδοσφαιριστής οφείλει να το έχει μαζί του στο σπίτι, στην δουλειά στα μπαράκια που συχνάζουν και ξέρω εγώ..
Ενα προιόν της chiron-enteprices πρώτο όνομα στις πωλήσεις φορητών απινιδωτών.
Απινιδωτής = φορητό μηχάνημα ηλεκτροσόκ.

Εφκήκε και ο άλλος ο χάχας πρωί ξημέρωμα εχτές να μας σαντανώσει. Μιλώ για τον Χατζηλιασή τωρα οι να πεταχτεί κανένας και να μου πεί οτι μιλώ για την ‘’διοίκηση μας’’ πάλε. Τρείς (οσα και τα κομμαθκια που εφαν που την Νεφτσι ) παίχτες τους εσταματήσαν το ποδόσφαιρο λόγω υγείας και φκαίνει να μιλά για ομάδες που έπρεπε να παίζουν Δ ‘’εθνική’’. Δ εθνική στην Κύπρο έν υπάρχει ρε παπάρα, εκτός και αν μιλάς για τον γαύρο επι Κοσκωτά ή για Όφη και Λάρισσα οπότε παίρνω το πίσω το παπάρα.

Όπως την άλλη φορά , πρόβλημα με την καρδία του ο Σατσιάς φκαίνει πάλε ο παλαβός και μιλά για διάροια. Ναί ρε μαλάκα , σχιέζουν που την καρδία τζιμέσα.
Συνέχισε έτσι εσύ και μια μέρα θα την φάεις πολλά γεμάτη…Ήδη άρκεψες και τες αναπαραστάσεις θορώ. Οι οί ,ενεν απειλή ,είμαι πολλά μπροστά και βλέπω το μέλλον εγώ.

Ξαναλαλώ πως εν υιοθετώ ότι φημολογείται α, απλά ακούω! Αλλά τόσες φήμες, τόσα κακά τζαι να μεν γίνει μια έρευνα; Όνλι ιν Σάιπρους.
xaros