Home Uncategorized Νεο Android smartphone από την Xtreamer

Νεο Android smartphone από την Xtreamer

http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/image221.jpeg


Η Xtreamer, Κορεάτικη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των Home Theater PC από το 2002, φαίνεται πως ετοιμάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα νέο κινητό τηλέφωνο.

Οι μόνες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα είναι μέσω διαρροών και ενός teaser trailer που κυκλοφόρησε χτές. Το AiKi, όπως θα ονομάζεται, θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης δυο SIM, Android 4.0.3 και «δυνατή μπαταρία».

Η ευχάριστη έκπληξη όμως είναι πως το smartphone θα έρχεται με έτοιμο root, για όσους χρήστες θέλουν το κάτι παραπάνω από την συσκευή τους, ενώ θα υποστηρίζει updates μέσω ClockWorkMod. Αυτό, αν ισχύει, μπορεί να υποδηλώνει πως η εταιρεία στοχεύει κυρίως τους απαιτητικούς χρήστες, καθώς η παραχώρηση πρόσβασης root σε άπειρους χρήστες μπορεί να οδηγήσει σε αρκετά προβλήματα.

Η Xtreamer δεν έχει ακόμα ανακοινώσει κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε τιμή της νέας συσκευής στο teaser όμως αναφέρει χαρακτηριστικά «γιατί να πληρώνετε περισσότερα;», γεγονός που ίσως σημαίνει πως η τιμή του AiKi θα είναι αρκετά χαμηλή.

Δείτε το teaser…

Περισσότερη τεχνολογία, techit.gr