Home Uncategorized Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του iPhone 5 στην Αμερική

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του iPhone 5 στην Αμερική

http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/image267.jpeg


Όπως φαίνεται οι αναλυτές που ήθελαν το iPhone 5 να πουλάει 6-10 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος του μήνα δεν ήταν απλά αισιόδοξοι. Μια ώρα μετά την έναρξη των προ-παραγγελιών το smartphone εξαντλήθηκε, γεγονός που δείχνει πόσο θέλουν το τηλέφωνο οι Αμερικάνοι καταναλωτές.

Αρχικά το κατάστημα της Apple ανέφερε πως η παράδοση των προπαραγγελιών και των τριών εκδόσεων της συσκευής θα γινόταν στις 21/9, την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5 δηλαδή. Μόλις μια ώρα αργότερα όμως, η διαθεσιμότητα αποστολής άλλαξε στις δυο εβδομάδες, γεγονός που υποδεικνύει πως εξαντλήθηκε το stock της εταιρείας.

Την ίδια στιγμή η ιστοσελίδα της Sprint σταμάτησε να λειτουργεί λόγω της αυξημένης κίνησης χρηστών οι οποίοι προσπάθησαν να παραγγείλουν το τηλέφωνο. Η ιστοσελίδα επανήλθε λίγη ώρα αργότερα και προς το παρόν τόσο η Sprint όσο και η AT&T έχουν απόθεμα, αφού αναφέρουν ημερομηνία παράδοσης στις 21 Σεπτεμβρίου

Όλα αυτά δείχνουν πως το iPhone 5 μπορεί να ξεπεράσει και το 4S όσον αφορά την ανταπόκριση του κοινού και να αποτελέσει το πιο δημοφιλέςsmartphone της σειράς μέχρι σήμερα. Κάτι που είναι εξαιρετικά θετικό για την Apple, αναμένεται να δημιουργήσει πρόβλημα στους καταναλωτές όμως, αφού η ζήτηση στις 21 Σεπτεμβρίου θα είναι τεράστια και σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα με την προμήθεια του στα καταστήματα.

Όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν παραγγελία αντιμετωπίζουν τώρα το εξής δίλημμα: Να προπαραγγείλουν την συσκευή online με δεδομένο ότι θα την αποκτήσουν μια εβδομάδα μετά την επίσημη κυκλοφορία της ή να ρισκάρουν να περιμένουν στην ουρά στις 21 Σεπτεμβρίου;

Η Apple πάντως καθησυχάζει τους καταναλωτές πως στην επίσημη κυκλοφορία του iPhone 5 θα κάνει τα πάντα για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα τόσο οι καταναλωτές όσο και τα καταστήματα.

Περισσότερη τεχνολογία, techit.gr