Home Uncategorized Πρώτη η Nokia στα Windows Phone 8

Πρώτη η Nokia στα Windows Phone 8

lumia920poll2.jpg


Από το καλό στο καλύτερο πάνε τα πράγματα για την Nokia. Μπορεί οι πρόσφατες πωλήσεις της να ήταν απογοητευτικές, φαίνεται όμως πως η κυκλοφορία των νέων συσκευών Lumia θα βοηθήσει την Φινλανδική εταιρεία να ανακάμψει.

Σε online δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα WPCentral, οι χρήστες κλήθηκαν να ψηφίσουν την συσκευή που θα αγόραζαν ανάμεσα στο Samsung ATIV S, το Nokia Lumia 920 και το HTC Windows Phone 8X/ Τα αποτελέσματα μετά από περίπου 10.000 ψήφους ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά για την Nokia.

To Lumia αναδείχθηκε νικητής συγκεντρώνοντας το θεαματικό ποσοστό του 82.35% με 8.200 ψήφους ενώ το HTC 8X ήρθε δεύτερο και με σημαντική διαφορά από το Lumia, με 12.76% και 1.271 ψήφους.

Την ίδια στιγμή όμως το NokiaBlog προειδοποιεί πως τα νούμερα αυτά δεν είναι απαραίτητο πως θα μεταφραστούν πωλήσεις, τουλάχιστον όχι στα ποσοστά της δημοσκόπησης. Μας θυμίζει πως σε παρόμοια δημοσκόπηση το Lumia 920 είχε ξεπεράσει το iPhone 5 κατά 22.000 ψήφους!

Όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα με την κυκλοφορία των πρώτων συσκευών Windows Phone 8 ένα είναι σίγουρο. Η Nokia, η οποία μέχρι πριν από λίγους μήνες έφτασε σε σημείο να ζητήσει οικονομική βοήθεια από την Ταϊβάν, μπαίνει για μία ακόμα φορά δυναμικά στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Περισσότερη τεχνολογία, techit.gr