Home Uncategorized Τραυματίστηκαν σε δυστύχημα στη Λεμεσό, Έλληνες ηθοποιοί

Τραυματίστηκαν σε δυστύχημα στη Λεμεσό, Έλληνες ηθοποιοί

http://www.astra.com.cy/images/news/ithopoioi.jpg


Οκτώ διάσημοι ελλαδίτες ηθοποιοί του θιάσου «Τι βουλή θα παραδώσεις» τραυματίστηκαν τα ξημερώματα, μετά από ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού με εμπλεκόμενα τρία αυτοκίνητα.

Ανάμεσα τους είναι η Άννα Παναγιωτοπουλου, η Χρύσα Ρόπα, ο Αντώνη Καφετζόπουλος και η Μιρκα Παπακωσταντίνου, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για θεατρικές παραστάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου.

Ακολούθως, οδηγός, ο οποίος αντιλήφθηκε έγκαιρα το δυστύχημα, στάθμευσε το όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας και κατέβηκε για βοήθεια, ενώ μικρό λεωφορείο (mini bus), το οποίο ακολουθούσε, κάτω από συνθήκες που επίσης διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά στα δύο ακινητοποιημένα οχήματα. Ο οδηγός του πρώτου οχήματος, εξήλθε από αυτό και εγκατέλειψε τη σκηνή τρέχοντας.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οκτώ από τους επιβαίνοντες του λεωφορείου και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν, εκτός από τη Χρύσα Ρόπα, η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία, λόγω διάσεισης.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά.

πηγή: Astra