Home Uncategorized OMONOIA σας λένε ρε!

OMONOIA σας λένε ρε!


Από το Σάββατο προσπαθώ να χωνέψω το δώρο που κάναμε στα παιδιά του Ηθικού. Από το Σάββατο λέω πως δεν είναι δυνατόν να έκανα δώρο σε αυτή την ομαδούλα, βαθμούς που ήταν δικοί μου. Το τελειωτικό κτύπημα όμως ήρθε για μένα από άρθρο αθλητικής ιστοσελίδας που έλεγε πως “στην ΟΜΟΝΟΙΑ, περιμένουν μια συγγνώμη από τους ανθρώπους της Άχνας, για τις καρατιές του Άλισον“.

 

Ποια συγγνώμη και παπαριές ρε; Από ποιους; Από την ομάδα του Κούμα και του Κίκη; Από τον αυτούς που έχουν μόνο σκοπό όταν αρχίζει η σαιζόν, να σας κόψουν βαθμούς για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους; Από την πιο “ηθική” ομάδα του πρωταθλήματος; “Περιμένουν μια συγγνώμη”. Οι διοικούντες μου θυμίζουν σε αυτή τη περίπτωση παιδάκια του δημοτικού που τους μάλωσε η δασκάλα άδικα και περιμένουν να παραδεχτεί το λάθος της. ΡΕ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΕΙΣΤΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΡΕ. Ποια συγγνώμη και παπαριές; Αντί να βγείτε να μιλήσετε ευθέως για τις βρωμιές τους, αντί να πείτε πως αυτό το ζώο ο Άλισον δεν πρέπει να ξανα-ακουμπήσει τόπι, αντί να φωνάξετε για το Σκαπούλλη που μας κάνει ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και όταν λέμε φωνάξετε, εννοούμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι ήπια για το καλό του ποδοσφαίρου και των μικρών παιδιών στην Αφρική, αντί να στείλετε το μήνυμα με διάφορους τρόπους πως όλοι αυτοί θα έχουν επιπτώσεις και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, κάθεστε και περιμένετε συγγνώμη… Αλλάξτε μυαλά, βγείτε δυναμικά και διεκδικήστε ΤΩΡΑ, μην περιμένετε την επόμενη αδικία γιατί θα το χάσουμε το τραίνο…

 

Αφού άρχισα όμως, ας προχωρήσω και στον κόουτς. Νεόφυτε, αδικείς τον εαυτό σου και την ομάδα σου. ΕΙΣΑΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΡΕ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΥΛΗ. Αποδεδειγμένα, μπορείς αυτές τις ομάδες να τις στριμώξεις στα σχοινιά. Θυμάμαι τα πρώτα σου ματς στον πάγκο, με την πλήρη άγνοια κινδύνου που έδειξες πως μπορείς να παίξει και αλλιώς και μάλιστα όχι με Εθνικούς και Παραλίμνια, με την Ντεν Χάαγκ και την Σάλτζμπουργκ. Τι είναι αυτό που σε εμποδίζει ρε κόουτς; Τι είναι αυτό που σε κάνει να τραβάς την ομάδα πίσω; Έχεις τους παίκτες, έχεις την ποιότητα να επιβληθείς με την εμφάνιση σου οποιουδήποτε αντιπάλου. Κόουτς κάνε το πράξη πριν να είναι αργά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είσαι.