Home Uncategorized Οι πρώτες διαφημίσεις των Windows 8

Οι πρώτες διαφημίσεις των Windows 8


Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8, λογικό είναι να διαρρέουν όλο και περισσότερα στοιχεία για το νέο λειτουργικό. Αυτή τη φορά η διαρροή έρχεται με την μορφή τεσσάρων τηλεοπτικών διαφημίσεων της Microsoft, τις οποίες λογικά θα δούμε στην τηλεόραση λίγο μετά την παρουσίαση και κυκλοφορία του.

Οι διαφημίσεις παρουσιάζουν τους διάφορους τρόπους με τους οποίους οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τα Windows 8, ενώ επικεντρώνονται στην χρήση του με οθόνες αφής. Δίνουν ακόμα έμφαση στην εμφάνιση και την ταχύτητα του νέου λειτουργικού, τις χειρονομίες αφής, καθώς και τον διαφορετικό τρόπο χρήσης των Windows σε tablet και σε υπολογιστή.

Τα video δημοσιεύτηκαν από το Ισραηλινό site techit.co.il το οποίο υποστηρίζει πως πρόκειται για τηλεοπτικές διαφημίσεις. Την ίδια στιγμή όμως το neowin αμφιβάλλει, λόγω της διάρκειας τους η οποία ξεπερνάει τα 30 δευτερόλεπτα, την συνηθισμένη διάρκεια μιας τηλεοπτικής διαφήμισης.

Βέβαια ενδέχεται αυτά να είναι τα πρωτότυπα video και να προσαρμοστούν αργότερα για τις ανάγκες μιας τηλεοπτικής διαφήμισης. Όποια και να είναι η αλήθεια, λίγες μόλις ημέρες απομένουν για την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8, στις 26 Οκτωβρίου.

Δείτε τα video