Home Uncategorized Σοβαρό τροχαίο και εργατικό ατύχημα με διαφοράς μισής ώρας στην Αραδίππου

Σοβαρό τροχαίο και εργατικό ατύχημα με διαφοράς μισής ώρας στην Αραδίππου

http://www.astra.com.cy/images/asthenoforo2.jpg


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα και σοβαρό εργατικό ατύχημα έγιναν το μεσημέρι, με διαφορά μισής ώρας, στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου.

Λίγο πριν τις 12 αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα από τη Ρουμανία βγήκε από πάροδο στη λεωφόρο Ελλάδας και ανέκοψε την πορεία άλλου αυτοκινήτου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν κρίσιμα η 28χρονη οδηγός, η 22χρονη συνοδηγός και αδερφή της και το δίχρονο κοριτσάκι της, και ελαφρύτερα μια 25χρονη έγκυος επτά μηνών και ένας άνδρας.

Το κοριτσάκι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ οι υπόλοιποι νοσηλεύονται στη Λάρνακα.
Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν έπαθε τίποτα.

Μισή ώρα αργότερα στην ίδια περιοχή, ένας 25χρονος Ρουμάνος και ένας 40χρονος Βούλγαρος έπεσαν από κάδο ανυψωτικού μηχανήματος και τραυματίστηκαν κρίσιμα.

Οι δύο εργάτες βρίσκονταν στον κάδο του μηχανήματος, το οποίο οδηγούσε συνάδελφος τους και επικάλυπταν τοίχο με αλουμινένια πάνελ, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μετατοπίστηκε το βάρος του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Και οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο γενικό νοσοκομείο Λάρνακας.

πηγή:Astra