Home Uncategorized Χρυσό βραβείο και δεύτερη συνεχόμενη διάκριση

Χρυσό βραβείο και δεύτερη συνεχόμενη διάκριση


Χρυσό Βραβείο απέσπασε η ESET στο διαγωνισμό Readers’ Choice Awards του περιοδικού TechTarget. Συγκεκριμένα, η εταιρία βραβεύτηκε στην κατηγορία «Best of Endpoint Security 2012» για το προϊόν ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition, σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη διάκριση στο συγκεκριμένο θεσμό, και μάλιστα με σημαντική διαφορά στις επιδόσεις συγκριτικά με τις ανταγωνιστικές λύσεις ασφαλείας των Kaspersky και Sophos.

Οι αναγνώστες επιβράβευσαν την νέα έκδοση του ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition, το ESET Endpoint Antivirus, για την ικανότητα του να ανιχνεύει και να εξαλείφει άγνωστο κακόβουλο κώδικα και zero-day exploits, τη συχνότητα και την ταχύτητα των signature updates, καθώς και το γενικότερο όφελος της λύσης από πλευράς επένδυσης. Στα πλεονεκτήματα, σύμφωνα με τους αναγνώστες, συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι αποτελεί μια bloat-free λύση, με χαμηλή κατανάλωση στους πόρους του συστήματος, καθώς επίσης και ότι η έκδοση ESET Cybersecurity λειτουργεί πολύ καλά σε περιβάλλον Mac.

Το ESET NOD32 Antivirus αποτελεί τη μοναδική λύση ασφαλείας από κακόβουλο λογισμικό που έχει πιστοποιηθεί από τα ICSA Labs τόσο για Mac όσο και για Windows.

Παράλληλα, η εταιρία απέσπασε πρόσφατα μία από τις πρώτες θέσεις στις δοκιμές ελέγχου του οργανισμού AV-Comparatives. Αυτή τη φορά η διάκριση ήρθε στην κατηγορία «heuristic detection and behavioral protection», αποσπώντας μία διάκριση Advanced+ για το ESET Smart Security 5. Επιπλέον, η λύση ESET Endpoint Security για επιχειρήσεις απέσπασε την καλύτερη συνολική βαθμολογία στις δοκιμές απόδοσης του λογισμικού PassMark.

Τέλος, το προϊόν ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server απέσπασε πρόσφατα το βραβείο “VBSpam” από το Virus Bulletin, επιτυγχάνοντας ποσοστό 99,5% στον εντοπισμό spam. H ESET συγκαταλέχθηκε μεταξύ των κορυφαίων εταιριών και στις δύο κατηγορίες antispam: false positives και spam catch rate, γεγονός που αποδεικνύει την αξιοπιστία της πανίσχυρης τεχνολογίας του ESET Mail Security.

Περισσότερη τεχνολογία, techit.gr