Home Uncategorized Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού… σε αγώνα υψηλής ταχύτητας

Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού… σε αγώνα υψηλής ταχύτητας

astynomia_faros


Σοβαρά τραυματίστηκε μέλος της Αστυνομίας,  ο οποίος βρισκόταν εκτός καθήκοντος, κατά την εκκίνηση αγώνα υψηλής ταχύτητας με αγωνιστικές μοτοσικλέτες, στους οποίους λάμβανε μέρος και οι οποίοι διεξήχθηκαν στην ειδική πίστα για υψηλές ταχύτητες, στο Δασάκι της Άχνας.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η ώρα 13:00 το μεσημέρι χθες, ενώ διεξαγόταν αγώνας υψηλής ταχύτητας με αγωνιστικές μοτοσικλέτες στην ειδική πίστα για υψηλές ταχύτητες στο Δασάκι της Άχνας, 37χρονος Αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός καθήκοντος και λάμβανε μέρος στους αγώνες, με την ιδιωτική του αγωνιστική μοτοσικλέτα, κατά την εκκίνηση της κούρσας έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να κτυπήσει πάνω σε κούγκρινο περιτοίχισμα.

Από τη σύγκρουση, συνέχισε, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Λάρνακας.
Ο 37χρονος, είπε η Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, χειρουργήθηκε και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης.

«Όπως ανέφεραν οι γιατροί του έγινε συρραφή ύπατος, σπληνεκτομή και υπέστη θλάση πνευμόνων. Η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά σοβαρή», κατέληξε.

πηγή: Astra