Home Uncategorized Παρουσιάστηκε το ZTE Grand X In στην Ελλάδα

Παρουσιάστηκε το ZTE Grand X In στην Ελλάδα


Η κινεζική κατασκευάστρια ZTE σε εκδήλωση της στην Αθήνα παρουσίασε στην Ελλάδα το νέο της smartphone. Πρόκειται βέβαια για το ZTE Grand X In, το τελευταίο μοντέλο της σειράς Grand γνωστό για την χρήση του επεξεργαστή Intel Atom Z2460 το οποίο ήδη κυκλοφορεί στην Ευρώπη.

Μέσω του ισχυρού του επεξεργαστή προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική απόδοση, ενώ παράλληλα η πλατφόρμα Intel XMM 6260 προσφέρει πλήρη υποστήριξη των δικτύων HSPA+ 21Mbps. Διαθέτει οθόνη 4.3 ιντσών με ανάλυση qHD και 16 εκατομμύρια χρώματα, κάμερα 8 megapixel με αυτόματη εστίαση και flash, 1GB μνήμης RAM, 4GB ή 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD και μπαταρία μεγάλης διάρκειας στα 1.650mAh η οποία η ZTE υποστηρίζει πως θα είναι αρκετή για 26 ώρες.

Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το πιο σημαντικό για την εταιρεία είναι πως συνεργάστηκε στενά με την Intel για την κατασκευή του τηλεφώνου, ενώ χαρακτηριστικό είναι το λογότυπο της εταιρείας στο πίσω μέρος της συσκευής.

«Οι συσκευές της σειράς Grand έχουν άριστη ποιότητα και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Ao Wen, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην συνεργασία με την Intel. «Το Grand X αποτελεί την πρώτη πρόταση της εταιρείας με επεξεργαστή Intel στην Ευρώπη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την συνεργασία μας. Με την τεχνολογία της Intel κατασκευάσαμε μια συσκευή με ενισχυμένες δυνατότητες και υψηλή απόδοση».

Είπε ακόμα πως «Η ZTE με την δεκαετή εμπειρία της στην έρευνα και κατασκευή τηλεφώνων, διαθέτει το 10% των εσόδων της κάθε χρόνο στην έρευνα και ανάπτυξη τους. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στην αγορά τις καλύτερες συσκευές στις πιο οικονομικές τιμές, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να ζήσουν την εμπειρία ενός εξαιρετικού smartphone».

Περισσότερη τεχνολογία, techit.gr