Home Uncategorized Eπίθεση με μαχαίρι δέχτηκε 53χρονος… για 150 ευρώ

Eπίθεση με μαχαίρι δέχτηκε 53χρονος… για 150 ευρώ

http://www.astra.com.cy/images/maxairi1.jpg


Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε χθες βράδυ από άγνωστους 53χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στην Παλλουριώτισσα.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 8.10 το βράδυ της Κυριακής, 53χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος που βρίσκεται στην Παλλουριώτισσα δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα την ώρα που σχόλασε από τη δουλειά του και ενώ προσπαθούσε να κλείσει την πόρτα του καταστήματος για να φύγει.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στην Αστυνομία, πιθανόν να επρόκειτο για αλλοδαπούς, οι οποίοι αφού τον έσπρωξαν εντός του καταστήματος του ζήτησαν να τους δώσει χρήματα και όταν αυτός αρνήθηκε του επιτέθηκαν τραυματίζοντας τον με μαχαίρι στο δεξιό μηρό και στο πρόσωπο.

Οι άγνωστοι κατάφεραν να αποσπάσουν από τον 53χρονο το ποσό των 150 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Η αστυνομία μετέβη στη σκηνή όπου διενήργησε εξετάσεις και παρέλαβε τεκμήρια. Πρόκειται για internet cafe και παράλληλα μικρό supermarket, το οποίο προσφέρει επίσης υπηρεσίες αποστολής χρημάτων σε άλλες χώρες.

πηγή: cfa