Home Uncategorized Ν. Χαραλάμπους: “Ναι εξετάζουμε θέμα Μιχάλη”

Ν. Χαραλάμπους: “Ναι εξετάζουμε θέμα Μιχάλη”

ant1


Δηλώσεις στο Sport-fm έκανε ο Νίκος Χαραλάμπους που μίλησε τόσο για τη πορεία της προετοιμασίας όσο και για τη περίπτωση Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο κ. Χαραλάμπους παραδέχθηκε ότι εξετάζεται θέμα Μιχάλη και τόνισε πως θα τον ήθελε. Αναλυτικά:

Για την περίπτωση απόκτησης Κωνσταντίνου

«Έχουμε ακούσει τα περί επιστροφής του Κωνσταντίνου. Το μελετούμε μαζί με τον προπονητή. Δεν μπορεί να αποκλειστεί οτιδήποτε. Ο Μιχάλης είναι πρότυπο αθλητή και επαγγελματία. Προσωπικά δεν θα έλεγα όχι σε αυτή την περίπτωση. Είναι στο μυαλό μας. Εγώ το βλέπω θετικά. Δεν έχω υπόψη αν έγιναν συζητήσεις. Είναι θέμα που θα το δει ο προπονητής και το τημ του.»

Για την πορεία της προετοιμασίας…

«Το μυαλό μας έχει μείνει στις εντυπωσιακές εμφανίσεις με το τέλος της περσινής χρονιάς. Έτσι όμως αδικούμε τη φετινή ομάδα που είναι ακόμα στα αρχικά στάδια. Θεωρώ ότι θα είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή η Ομόνοια. Φαίνεται το κενό του Χριστοφή, όμως δεν σταματάμε και θα αναπληρωθεί. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να έχουμε την ομάδα που θέλουμε να έχουμε. Οι νέοι παίκτες θέλουν χρόνο προσαρμογής. Τα πόδια ακόμα είναι βαριά. Και να έχει τις ικανότητες δεν μπορεί  να τις δείξει αμέσως».

Για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι…

«Η Άστρα είναι από τις πιο δυνατές αδύνατες ομάδες. Εμείς για αυτούς είμαστε ακόμα πιο μεγάλο. Αν παίξουμε σωστά θα φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να κυνηγήσουμε την πρόκριση στη Λευκωσία. Είναι καλό για μας που παίζουμε εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας θα είναι πιο έτοιμος, αφού χθες είχε επίσημο παιχνίδι εμείς όμως πιστεύουμε σε αυτήν την ομάδα».