Home Uncategorized Κρας τεστ στο πάρτι του Τζέραρντ

Κρας τεστ στο πάρτι του Τζέραρντ


Το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του δίνει σήμερα (14.45, Novasports 1, live στο pamesports.gr) ο Ολυμπιακός. Προσκεκλημένος στη γιορτή που διοργανώνει η Λίβερπουλ για να τιμήσει την 17ετή παρουσία του αρχηγού της Στίβεν Τζέραρντ, ο Ολυμπιακός θα τεστάρει στο Άνφιλντ το επίπεδο ετοιμότητάς του και την ανταγωνιστικότητά του απέναντι σε μια ομάδα γεμάτη αστέρια.

Η Λίβερπουλ έχει ετοιμάσει λαμπρές εκδηλώσεις για να τιμήσει τον 33χρονο εμβληματικό άσο της και ο Ολυμπιακός έχει την τιμή να συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή που θα λάβει παγκόσμια δημοσιότητα.

Ο Τζέραρντ ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την προθυμία με την οποία αποδέχτηκε την πρόσκληση και τη συμμετοχή του στη φιλανθρωπική σημασία αυτής της αναμέτρησης.

Ο Μίτσελ θα δοκιμάσει στο κατάμεστο Άνφιλντ την ενδεκάδα που έχει αρχίσει να κατασταλάζει στα βασικά πλάνα του. Ρομπέρτο στην εστία, Σαλίνο, Χολέμπας, Μεντζανί και Σιόβας ή Μανωλάς στην άμυνα. Φείσα ή Μασάντο, Μανιάτης στον άξονα, Ντομίνγκες επιθετικό χαφ, Βάις και Κάμπελ ή Φετφατζίδη στα άκρα, Μήτρογλου ή Σαβιόλα στην επίθεση, με τον Αργεντινό να θέλει ακόμη χρόνο για να είναι απολύτως έτοιμος.

Στη διάθεση του Ισπανού οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ρόστερ πλην του Αριέλ Ιμπαγάσα που είναι τραυματίας.

Στο Λίβερπουλ θα βρίσκονται τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό σε αυτή τη σημαντική διεθνή παρουσία του.

Στα μεταγραφικά αναμένονται εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα, με τον Μοχάμεντ Σισοκό σε πρώτο πλάνο για τη μεσαία γραμμή και τον Μιγκέλ Τόρες για την άμυνα. Προτάθηκε από την Έβερτον ο Βέλλιος, αλλά ο Μίτσελ εμπιστεύεται τον Διαμαντάκο για τρίτο φορ. Ίσως η παρουσία στην Αγγλία να έχει εξελίξεις και για μεταγραφική υπόθεση από την Πρέμιερ Λιγκ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr