Home Uncategorized Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Μιχαηλίδης – Θα εκδοθεί στην Ελλάδα

Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Μιχαηλίδης – Θα εκδοθεί στην Ελλάδα


Στην εντατική μονάδα της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται φρουρούμενος, ο Ντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία μετά την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και έκδοσης στην Ελλάδα.

 

Ο Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του νοσοκομείου, Πέτρος Μάτσας ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ότι ο κ. Μιχαηλίδης υπεβλήθη σε μια στεφανιαία αγγειογραφία που έδειξε ότι είναι καλά και μάλλον αύριο θα πάρει εξιτήριο. Πρόσθεσε ότι θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο αναπληρωτής Διευθυντής των Κεντρικών Φυλακών Γιώργος Τρυφωνίδης, δήλωσε ότι ο κ. Μιχαηλίδης εξετάσθηκε από γιατρό των φυλακών αμέσως μετά τη μεταφορά του εκεί, ο οποίος έκρινε ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Λευκωσίας, όπου τον εξέτασε ομάδα γιατρών και αποφάσισαν να κρατηθεί για νοσηλεία.

Στο αίτημα έφερε ένσταση η Κατηγορούσα Αρχή.

Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή της εκτέλεσης του εντάλματος μέχρι τις 26 Αυγούστου και αποφάσισε όπως ο κ. Μιχαηλίδης παραμείνει υπό κράτηση μέχρι να εκτελεστεί το διάταγμα.

Εντός τριών ημερών η υπεράσπιση έχει περιθώριο να εφεσιβάλει την απόφαση. Σε αντίθετη περίπτωση, το ευρωπαϊκό ένταλμα θα πρέπει να εκτελεστεί εντός δέκα ημερών.

ASTRA