Home Uncategorized Συνελήφθη 24χρονος σε σχέση με το «αέριο της ευτυχίας» στην Αγ. Νάπα

Συνελήφθη 24χρονος σε σχέση με το «αέριο της ευτυχίας» στην Αγ. Νάπα


Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προχώρησε χθες η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση που αφορά στις μεταλλικές αμπούλες με το «αέριο της ευτυχίας», που έχει παρατηρηθεί να πωλούνται στην Αγία Νάπα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος».

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι μετά από έλεγχο που διενήργησε η Αστυνομία στην περιοχή της Αγίας Νάπας εντόπισε και συνέλαβε ένα 24χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε αριθμός μεταλλικών καψουλών, καθώς και άλλα αντικείμενα.

«Από τον έλεγχο που έγινε κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 47 κάψουλες αερίου, από τις οποίες οι έξι ήταν χρησιμοποιημένες και οι υπόλοιπες αχρησιμοποίητες, 17 μπαλόνια διαφόρων χρωμάτων και 33 ευρώ σε μετρητά», είπε.

Ανέφερε ότι ο 24χρονος, στην κατάθεση του, κατονόμασε το πρόσωπο από το οποίο προμηθεύτηκε τις κάψουλες και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Εναντίον του 24χρονου διερευνάται υπόθεση αμελούς και απερίσκεπτης πράξης, είπε.

Όπως δήλωσε χθες, σύμφωνα με το κυβερνητικό χημείο όπου είχαν σταλεί για αναλύσεις στο παρελθόν, οι αμπούλες αυτές δεν περιέχουν ναρκωτικές ουσίες.

Ανέφερε, επίσης, ότι η υπερβολική χρήση αυτών των αμπουλών προκαλεί ζαλάδες στους χρήστες.

ASTRA