Home Uncategorized Ψυγείο και σήμερα η Κύπρος

Ψυγείο και σήμερα η Κύπρος


Συνεχίζονται και σήμερα οι άστατες καιρικές συνθήκες με περαιτέρω επιδείνωση του καιρού και πτώση της θερμοκρασίας.

Ο καιρός αναμένεται να αρχίσει να βελτιώνεται από αύριο Σάββατο.Συνολικά 46 δρόμοι σε ολόκληρη την Κύπρο είναι κλειστοί για την τροχαία, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος τύπου Ανδρέας Αγγελίδης.

Πρόσθεσε ότι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα.
Όπως ανέφερε στον ΑΣΤΡΑ, 17 δρόμοι είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με αντιολησθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερεις τροχούς.

Μέχρι το πρωί, από τη βαριά χιονόπτωση ήταν αποκλεισμένα 35 χωριά στα ορεινά και ημιορεινά.
Το βράδυ σημειώθηκε ελαφρά χιονόπτωση και σε περιοχές της Λευκωσίας μέχρι και την Αλάμπρα και το Δάλι, ενώ στην περιοχή Ταμασού σημειώθηκε βαριά χιονόπτωση, καλύπτοντας τα χωριά από τα Πέρα Ορεινής μέχρι τον Μαχαιρά. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι όλοι οι δρόμοι από τα Πέρα Ορεινής και την Κλήρου μέχρι τον Μαχαιρά είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα.

Ο δρόμος Καλού Χωριού Ορεινής – Γουρρίου είναι ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερεις τροχούς ή με αντιολοσθητικές αλυσίδες.

Ο κ. Αγγελίδης κάλεσε τους οδηγούς πριν πραγματοποιήσουν οποιοδήποτε δρομολόγιο προς τα ορεινά ή ημιορεινά, να επικοινωνούν με τους κατά τόπους αστυνομικούς σταθμούς ή με την γραμμή του Πολίτη στο 1460 ή στο 199 και 112.

Κατάλογος για τους δρόμους που επηρεάζονται είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της αστυνομίας.

πηγή: Astra