Home Uncategorized Κύπριος επιχειρηματίας ο πατέρας του παιδιού της Ρουμάνας!

Κύπριος επιχειρηματίας ο πατέρας του παιδιού της Ρουμάνας!


Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σε σχέση με τη Ρουμάνα που εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, ανάμεσα σε σωρούς σκουπιδιών, χώρος στον οποίο διέμενε με το πεντάχρονο παιδί της. Πατέρας του πεντάχρονου παιδιού, φέρεται να είναι Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πολίτης, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ήταν εργοδότης της και την απέλυσε μόλις έμεινε έγκυος. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται, το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να εκβίαζε και να απειλούσε τη 40χρονη για να μη μιλήσει, καθώς η οικογένεια του δεν γνωρίζει οτιδήποτε για την εξωσυζυγική του σχέση.

Πάντως, το παιδί φαίνεται πως γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o εν λόγο επιχειρηματίας έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι δεν γνωρίζει αν είναι δικό του το παιδί.

Ανοικτό είναι πλέον και το ενδεχόμενο να γίνουν εξετάσεις DNA, ωστόσο καθοριστικές αποφάσεις για την υπόθεση θα ληφθούν τη Δευτέρα, καθώς το θέμα του πατέρα του παιδιού είναι κυρίως αρμοδιότητα των υπηρεσιών κοινωνικής ευημερίας.

Μαρτυρία για την τραγική κατάληξη της μητέρας του, έδωσε και ο 23χρονος γιος της από τις φυλακές, όπου εκτίει ποινή φυλάκισης για διαρρήξεις και κλοπές. Ο ίδιος υπέδειξε ως πατέρα του παιδιού, τον επιχειρηματία, ενώ γείτονες ανέφεραν στην αστυνομία ότι έβλεπαν τον συγκεκριμένο άνδρα να μπαινοβγαίνει στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας.

Στο μεταξύ, η διευθύντρια του Γραφείου Ευημερίας δήλωσε ότι η τελευταία επίσκεψη υπαλλήλου του γραφείου στο σπίτι της νεκρής, έγινε πριν ένα χρόνο.

Ευθύνες στην κυβέρνηση ρίχνουν τα κόμματα, για το τραγικό συμβάν του θανάτου της 40χρονης μητέρας. Κάνουν λόγο για κοινωνική αναλγησία. Απάντηση στις κατηγορίες έδωσε η Υπουργός Εργασίας, διαβεβαιώνοντας ότι θα γίνει έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το θλιβερό γεγονός.

πηγή: Sigmalive