Home Uncategorized Εβδομάδα τεχνικού διευθυντή

Εβδομάδα τεχνικού διευθυντή


Άμεση προτεραιότητα της νέας διοίκησης όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας η απόκτηση τεχνικού διευθυντή. Με βάση τις απόψεις του όποιου τεχνικού διευθυντή αποκτηθεί, θα προχωρήσει και η υπόθεση προπονητής και ενδεχομένως ο προγραμματισμός για την επόμενη σαιζόν.

Η άποψη που φαίνεται να επικρατεί, είναι πως ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να είναι ξένος, με διασυνδέσεις και καθαρό όνομα, αν και δεν πρέπει να αποκλείεται και όνομα από Κύπρο. Κατά την άποψη μας χρειάζεται ένα άτομο που να εμπνέει σεβασμό και που θα κινείται κυρίως παρασκηνιακά για την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα έχει διασυνδέσεις. Ούτε συνεντεύξεις, ούτε υπερβολική προβολή, ούτε υπερβολική επαφή με τον κόσμο, ούτε λόγος όσον αφορά το στήσιμο της ομάδας. Πόσοι ξέρουν για παράδειγμα ότι τεχνικός διευθυντής της Μπάγιερν Μονάχου είναι ο μεγάλος Ματίας Ζάμερ;

Ο Δώρος Σεραφείμ είχε πει σε συνέντευξη τύπου πως ήδη έκανε κάποιες επαφές με συγκεκριμένο τεχνικό διευθυντή. Δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία προς τα έξω, έτσι θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες μέρες πριν ξέρουμε με σιγουριά προς τα που πάει το θέμα.