Home Uncategorized Η μεγαλύτερη μετακίνηση… Αργεντινών στην Βραζιλία!

Η μεγαλύτερη μετακίνηση… Αργεντινών στην Βραζιλία!


Πρωτοφανής ξεσηκωμός που όμοιος του δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά. Πάνω από 100.000 Αργεντινοί με ότι μέσο διαθέτει ή μπορεί να διαθέσει ο κάθε ένας θα περάσουν τα σύνορα για να βρεθούν την Κυριακή στο Μαρακανά προκαλώντας ασύλληπτο πονοκέφαλο στους διοργανωτές.

Εκατοντάδες πήγαν μαζικά στο Σάο Πάουλο στον ημιτελικό με τους περισσότερους χωρίς εισιτήριο. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και την Κυριακή με τελικό προορισμό το Ρίο ντε Ζανέιρο.

Θα κατακλύσουν τα μπαρ, τους υπαίθριους χώρους και όπου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μαζικά τον τελικό καθώς πλέον δεν υπάρχουν εισιτήρια.

Οι αρχές της Βραζιλίας κατάφεραν έως τώρα να απαγορεύσουν την είσοδο στην χώρα σε 2100 σεσημασμένους Αργεντινούς χούλιγκανς αλλά παρόλα αυτά ο τρόμος για επεισόδια σε όλη την επικράτεια έχει κυριεύσει τις αρχές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ημέρα του τελικού 11.540 αστυνομικοί θα είναι σε υπηρεσία στο Μαρακανά και στην ευρύτερη περιοχή. Η δύναμη της αστυνομίας αναμένεται να ενισχυθεί με 1000 στρατιώτες ειδικά εκπαιδευμένους για τέτοιου είδους καταστάσεις.

Μπροστά στην απόγνωση για το πώς θα βολευτούν όλοι αυτοί οι Αργεντινοί, ο δήμος του Ρίο άνοιξε ειδικά για την Κυριακή ένα τεράστιο χώρο στον οποίο έδωσε Ελληνικότατη ονομασία: Apoteosis Square!

Εκεί θα στηθούν γιγαντιαίες οθόνες για να περιορίσουν όσο μπορούν το πέρα δώθε των ασυγκράτητων γειτόνων τους.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr