Home Uncategorized Εφτά ημέρες μόνο νίκες

Εφτά ημέρες μόνο νίκες

 


Από την περασμένη Τρίτη μέχρι σήμερα, Δευτέρα, οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε Ποδόσφαιρο( συμπεριλαμβανομένων όλων των ομάδων στις μικρότερες ηλικίες), Φούτσαλ, Πετόσφαιρα αγωνίστηκαν σε δέκα αναμετρήσεις φεύγοντας και στις δέκα με νίκη. Ένα εφταήμερα που θέλουμε να βλέπουμε συνεχώς, σε κάθε άθλημα που συμμετέχει το σωματείο μας και σε κάθε ηλικία επιθυμούμε να κερδίζει. Μια νίκη φέρνει χαμόγελα, πόσο μάλλον δέκα σε ισάριθμους αγώνες. Ελπίζουμε να συνεχίσουν όλες οι πράσινες ομάδες έτσι και να φέρνουν κάθε εβδομάδα νίκες για την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Αρχίζοντας από την Τρίτη, η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετώπισε την Ανόρθωση για το θεσμό του CEV Challenge Cup επικρατώντας με 3-1 παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Την Τετάρτη δεν υπήρχε κάποια αναμέτρηση στο πράσινο πρόγραμμα.

Την Πέμπτη ήταν η σειρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φούτσαλ να κερδίσει την Ανόρθωση, σε παιχνίδι Πρωταθλήματος. Η ομάδας μας πήρε τη νίκη με 5-3 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκε την Παρασκευή και πάλι με την Ανόρθωση, αυτή τη φορά για το Πρωτάθλημα, κερδίζοντας με ανατροπή 3-2 την αντίπαλο της σε ένα εκπληκτικό σε εξέλιξη παιχνίδι. Να πούμε ότι η Καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τον αγώνα με την ΑΕΛ στα χαρτιά με σκορ 0-20 λόγω αποχώρησης της Λεμεσιανής ομάδας από το Πρωτάθλημα.

Το Σαβατοκύριακο μπήκαν στη δράση οι ποδοσφαιρικές ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ των μικρότερων ηλικιών. Το Σάββατο η πρώτη νίκη ήρθε από την ΟΜΟΝΟΙΑ U13 στο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης ηλικίας αφού κέρδισε με το επιβλητικό 7-0 την Ολυμπιάς Λυμπιών. Λίγο αργότερα η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γεννηθέντων του 2004 ξεκίνησε με νίκες τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα Grassroots επικρατώντας του αιώνιου αντιπάλου με 9-1! Την ίδια ημέρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 πήρε μια σημαντική νίκη με 2-1 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο Πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών.

Η Κυριακή ξεκίνησε με νίκη πάλι, με την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 να παίρνει τους τρεις βαθμούς κερδίζοντας με 3-1 τον Ολυμίακό, ήταν η όγδοη νίκη σε οκτώ αγώνες για την ομάδα μας στο Πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών. Η τελευταία ημέρα της εβδομάδας ολοκληρώθηκε με νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U21 με 3-0 επί του Εθνικού Άχνας για το Πρωτάθλημα Νέων.

Όπως τελείωσε η προηγούμενη εβδομάδα άρχισε η επόμενη. Αφού σήμερα, Δευτέρα, οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑ σε ποδόσφαιρο και φούτσαλ πήραν δύο σπουδαία “διπλά” σε ντέρμπι για το πρωτάθλημα και το κύπελλο αντίστοιχα. Η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ απέδρασε από το Τσίρειο κερδίζοντας 2-1 τον Απόλλωνα, μια νίκη που βοηθά πολύ για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήρε τη νίκη-πρόκριση στο νοκ-άουτ παιχνίδι με το Αποέλ για το Κύπελλο με σκορ 6-4.