Home Uncategorized Η προπληρωμένη κάρτα μας λύνει τα χέρια για τις online συναλλαγές

Η προπληρωμένη κάρτα μας λύνει τα χέρια για τις online συναλλαγές

bankvmort


Η προπληρωμένη κάρτα μας λύνει τα χέρια για τις online συναλλαγές

Οι online gamers και οι betters είναι οι πρώτοι που υιοθέτησαν την προπληρωμένη κάρτα και τα προνόμια της. Ο λόγος; Η ανωνυμία που προσφέρει καθώς και η χρήση με πολύ χαμηλό ρίσκο σε σχέση με τις κλασσικές πιστωτικές κάρτες. Δεν δίνεις τα στοιχεία σου στο διαδίκτυο και δεν το σκέφτεσαι δύο φορές πριν προχωρήσεις σε συναλλαγές συναλλαγές. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τρόπος είσπραξης για τα κέρδη από παιχνίδια στο διαδίκτυο καθώς δεν δίνεις τα προσωπικά σου στοιχεία καρά μόνο έναν κωδικό που αντιστοιχεί στον λογαριασμό της κάρτα σου αυτής.

Άλλοι πάλι την προτιμούν να την παίρνουν μαζί τους στις διακοπές καθώς είναι πολύ χαμηλότερο το ρίσκο οικονομικής εκμετάλλευσης από κλοπή ή κακόβουλη χρήση. Επίσης είναι ιδανική λύση για εφήβους ως πρώτο μέσο συναλλαγών μετά τα μετρητά. Οι γονείς και το προτιμούν και το προτείνουν στα παιδιά τους ώστε να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των χρεώσεων και να μην έχουν δυσάρεστες εκπλήξεις με λογαριασμούς που θα τους ερχόταν κατόπιν εορτής. Με τον ίδιο τρόπο την εμπιστεύονται και οι επαγγελματίες ως κάρτα κοινής χρήσης του γραφείου. Ο υπεύθυνος μπορεί να κάνει έλεγχο των αγορών ανά πάσα στιγμή και οι υπερχρεώσεις δεν είναι δυνατές καθώς οι προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες βασίζονται στην αρχή του διαθέσιμου υπολοίπου.

Η ανανέωση του υπολοίπου είναι πολύ απλή συνήθως. Από μεταφορά μέσω τραπεζικού λογαριασμού, μεταφορά από διαδικτυακές τράπεζες αλλά ακόμη κι από καταστήματα λιανικής απευθείας. Με τις υπηρεσίες προπληρωμένες κάρτας , η διαδικασία ανανέωσης είναι οικεία καθώς μοιάζει με αυτήν της ανανέωσης χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά, με απλή αγορά δελτίου με αριθμό PIN από καταστήματα σούπερ μάρκετ, πρατήρια βενζίνης είτε ακόμη και τα περίπτερα σε όλη την χώρα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ποσού μεταξύ 25€, 50€, 75€, ή 100€ και επιλέγει ο καθένας το αντίστοιχο πόσο που θέλει να ‘’φορτώσει’’ στην κάρτα του.

Λειτουργεί το ίδιο όπως και κάθε Mastercard, απλά μπορεί ο καθένας να παραδώσει την κάρτα στο ταμείο ή στα ηλεκτρονικά καταστήματα ώστε να ολοκληρωθεί μια αγορά. Όταν χρησιμοποιείτε μια προπληρωμένη κάρτα τα χρήματα αφαιρούνται απευθείας από τον λογαριασμό σας. Η μόνη διαφορά είναι ότι μπορείτε να την αποκτήσετε με μια απλή αίτηση στο site και σε 5-10 ημέρες τα την έχεις στα χέρια σου.