Home Uncategorized Ζητείται ελπίς για την μικρή Λουκία Ελένη από τη Λευκωσία!

Ζητείται ελπίς για την μικρή Λουκία Ελένη από τη Λευκωσία!

eleni


Έκκληση για βοήθεια κάνει ο πατέρας της μικρής Λουκίας Ελένης, κύριος Αντώνης Λούκα από την Λευκωσία.

Η μικρή Λουκία Ελένη Ζάκου, χρειάζεται την βοήθεια όλων μας καθώς έχει το ομόζυγο β μεσογειακής αναιμίας και πρέπει να βρεθεί δότης για μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η μόλις δύο χρονών Λουκία Ελένη ταλαιπωρείται πολύ, αφού κάθε τρείς με τέσσερις εβδομάδες πρέπει να επισκέπτεται το Μακάρειο Νοσοκομείο για να κάνει αποσιδήρωση, όπως επίσης κάθε δεκαπέντε ημέρες υποβάλλεται σε μετάγγιση αίματος.

Σήμερα 17 Μαρτίου με αφορμή την «Παγκοσμία Μέρα Νερού» που καθιερώθηκε από τα Ηνωμένα ‘Έθνη και γιορτάζεται στις 22 Μαρτίου. To συμβούλιο Υδρατοπρομήθειας Λευκωσίας, πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει αιμοδοσία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει καταγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα με σκοπό να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην μικρή Λούκια Ελένη που δίνει τον δικό της αγώνα.

Από τις 7.30 το πρωί λοιπόν έως και τις 15.00 ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει ελπίδα ζωής και να δώσει το παρόν του στα κεντρικά γραφεία Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας στην Λεωφόρο Αθαλάσσας 84,στην Λευκωσία. Οι πολίτες που διαμένουν σε άλλες πόλεις μπορούν να αποταθούν στην τράπεζα αίματος της επαρχίας τους.

Πηγή