Home Uncategorized Βγαίνουν τα πρώτα εισιτήρια για τους “4”

Βγαίνουν τα πρώτα εισιτήρια για τους “4”

uefa-champions-league-2013-1403699681


Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου – Πόρτο είναι οι δύο αποψινές αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δυο επαναληπτικού της προημιτελική φάσης, από τους οποίους θα γίνουν γνωστές οι δύο πρώτες ομάδες που θα περάσουν στους “4” της διοργάνωσης. Φαβορί μετά τα παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας υπάρχουν και είναι η Μπάρτσα και η Πόρτο, που κέρδισαν αμφότερες με 3-1, με την πρώτη μάλιστα να επικρατεί εκτός έδρας. Η ομάδα της Καταλονίας εύκολα ή δύσκολα θα περάσει στην επόμενη φάση, ενώ οι Γερμανοί αν και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο έχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης εάν παίξουν όπως μας έχουν συνηθίσει, με τους Πορτογάλους όμως να είναι σκληρά καρύδια.

Barca-PSG

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Λουίς Σουάρεζ στον πρώτο αγώνα πετυχαίνοντας δύο γκολ, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-1 μέσα στο Παρίσι. Η Παρί ταξίδεψε στην Ισπανία για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης υπάρχουν όμως οι ποδοσφαιριστές της γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η αναμέτρηση στο Καμπ Νόου θα αρχίσει στις 21:45.

BayernM-Porto

Οι δράκοι έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι στον πρώτο αγώνα και δίκαια κέρδισαν με 3-1 παίρνοντας το προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά. Στο Μόναχο όμως και την Αλιάνζ Αρένα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, με τους Γερμανούς να έχουν το προβάδισμα νίκης, όμως δεν τους αρκεί μόνο αυτό, αφού πρέπει να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 21:45.