Home Uncategorized Ο δεσμός της Γκλάντμπαχ με τους οπαδούς της και το… αυτοτρολάρισμα στο...

Ο δεσμός της Γκλάντμπαχ με τους οπαδούς της και το… αυτοτρολάρισμα στο τουίτερ

Gladbach


Οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ κανονικά θα επέστρεφαν στη Γερμανία το βράδυ της Τρίτης μετά τον αγώνα στο Μάντσεστερ με τη Σίτι, όμως η βροχή του χάλασε το πρόγραμμα και έτσι έμειναν και το επόμενο βράδυ. Δεν τους πτόησε όμως η αναβολή, κάνοντας πάρτι μέσα στη βροχή μαζί με τους παίκτες της ομάδας. Μετά την οριστική απόφαση μη διεξαγωγής του παιχνιδιού, παίκτες και οπαδοί έκαναν το γνωστό “thunder clap”, κλείνοντας με όμορφο τρόπο τη βραδιά.

https://twitter.com/Pav90/status/775769271632859136

https://twitter.com/borussia_en/status/775767618733109248

Φυσικά, οι φίλαθλοι που ακολούθησαν την Μπορούσια στην Αγγλία χρειάζονταν μια δικαιολογία για να παραμείνουν ακόμη μια μέρα και να λείψουν από τη δουλειά τους έτσι ώστε να παρακολουθήσουν το ματς. Η λύση βρέθηκε από το σύλλογο, που μέσω μιας επιστολής του Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας, Μαξ Έμπερτ, όλοι οι οπαδοί έλαβαν… δικαιολογητικό. Στο έγγραφο, το οποίο υπόγραψε, αναφέρεται πως οι οπαδοί βρίσκονται στο Μάντσεστερ για τον πολύ σοβαρό λόγο… να στηρίξουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας. Παράλληλα ζητάει από τος εργοδότες να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση.

Επιστρέφοντας στην αναβολή, η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ ενημέρωσε μέσω Τουίτερ τους οπαδούς της για ότι είχε να κάνει με τα εισιτήρια για την επόμενη ημέρα. Η Manchester Evening News αναπαρήγαγε την είδηση, όμως κάνοντας ένα λάθος, ανέφερε λάθος Μπορούσια… Το τρολάρισμα ήταν επιβεβλημένο από την… σωστή Μπορούσια!

Ακολούθησε… αυτοτρολάρισμα την επόμενη ημέρα από την Γκλάντμπαχ. Όταν το σκορ ήταν στο 3-0 για τη Σίτι, μέσω του λογαριασμού της ομάδας στο Τουίτερ ζήτησαν στους “πολίτες” να… ανακοινώσουν βροχή!

Δεν έμειναν εκεί, αφού… ρώτησαν την Μάντσεστερ Σίτι εάν γίνεται να επαναληφθεί ξανά ο αγώνας, αφού… φαίνεται δεν διεξήχθη ποτέ… Γιατί το είπαν αυτό; Στο γραφικό της διοργανώτριας αρχής, Τσάμπιονς Λιγκ, δεν αναγράφεται το ματς (λόγω ότι ήταν προγραμματισμένο για μια ημέρα νωρίτερα).

Πέραν όλων των πιο πάνω, στο τέλος ευχαρίστησαν τους οπαδούς της ομάδας, ζητώντας συγνώμη για το κακό αποτέλεσμα.