Home Uncategorized Ένας 13χρονος αγωνίστηκε με την ομάδα U20 της Σέλτικ

Ένας 13χρονος αγωνίστηκε με την ομάδα U20 της Σέλτικ

KaramokoDembele


Πρέπει να μιλάμε για μεγάλο ταλέντο… Σε αγώνα για το Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών στην Σκωτία, ανάμεσα σε Σέλτικ και Χαρτς, ο προπονητής της πρώτης πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα ένα 13χρονο ποδοσφαιριστή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του και σήμερα η είδηση να κάνει το γύρο του κόσμου. Ο Καραμοκό Καντέρ Ντεμπελέ με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού ξεχωρίζει εδώ και τρία χρόνια στην ακαδημία των καθολικών, κάτι που επέφερε την… προαγωγή του με τους μεγάλους.

Αξίζει να αναφερθεί πως προπονείται εδώ και καιρό με την ομάδα U20 της Σέλτικ και στην αλλαγή που έγινε στο 81ο λεπτό του αγώνα, αντικατέστησε άλλο ένα μεγάλο ταλέντο του συλλόγου. Τον νεαρό Jack Aitchison, που πέρσι έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Σέλτικ, όταν σκόραρε σε αγώνα με αντίπαλο τη Μάδεργουελ σε ηλικία 16 ετών και 71 ημερών.

https://twitter.com/D_Green88/status/783002905297227778

Να σημειωθεί πως δεν έχει καμία συγγένεια με τον Βέλγο επιθετικό Μούσα Ντεμπελέ που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Σέλτικ. Πιο κάτω απολαύστε στιγμές του ταλέντου που έχει στην ακαδημία της η μόνιμη-τα τελευταία χρόνια- πρωταθλήτρια Σκωτίας.