Home Uncategorized Δεν γνώριζε για το θέμα με το Ρούνεϊ ο Κλοπ… αλλά έκανε...

Δεν γνώριζε για το θέμα με το Ρούνεϊ ο Κλοπ… αλλά έκανε ένα γενικό σχόλιο

klopp


Γνωστός το χιούμορ του ο Γιούργκεν Κλοπ, συχνά στις διασκέψεις Τύπου οι δημοσιογράφοι του ζητάνε την άποψη για διάφορα θέματα που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με τη Λίβερπουλ. Κάτι τέτοιο έγινε και πριν το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον, όπου ο Γερμανός ρωτήθηκε για το θέμα με τον Γουέιν Ρούνεϊ, όπου μέθυσε και έπειτα απολογήθηκε για αυτό. Ο Κλοπ είχε ακούσει λίγα πράγματα, αλλά ουσιαστικά δεν γνώρισε και πολλά, πέραν από αυτό όμως έδωσε ένα γενικό σχόλιο.

Αυτό που είπε ο προπονητής της Λίβερπουλ λοιπόν, είναι πως συμπονεί τους ποδοσφαιριστές, αφού μπορεί να βγάζουν πολλά χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπούν, αλλά αυτό έχει το τίμημα τους. Όπως για παράδειγμα εάν ο οποιοσδήποτε έπινε σε ένα μπαρ δεν θα ήταν θέμα, αλλά όταν το κάνει ένας ποδοσφαιριστής ή “πιαστεί” να καπνίσει και μάλιστα υπάρχουν φωτογραφίες τότε “παίζει” παντού λες και χάθηκε ο κόσμος.

Αυτό που έδωσε να καταλάβουν ο Κλοπ είναι πως και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και έχουν ζωή. Επίσης, ζουν σε μια εποχή που είναι όλα επαγγελματικά και απαγορεύονται χιλιάδες πράγματα σε αυτούς, ενώ στο παρελθόν θρύλοι του ποδοσφαίρου έκαναν τα πάντα, έπιναν κάπνιζαν, αλλά πάλι έκαναν τα μαγικά τους στο γήπεδο. Κλείνοντας το θέμα ο Γερμανός είπε πως ότι κι αν έγινε, σε μια, δύο, τρεις μέρες κανείς δεν θα θυμάται για αυτό.

Δείτε τις δηλώσεις του Κλοπ για το θέμα: