Home Uncategorized Έκανε έρευνα η Πρέμιερ Λιγκ για να αποδείξει ότι τα εισιτήρια δεν...

Έκανε έρευνα η Πρέμιερ Λιγκ για να αποδείξει ότι τα εισιτήρια δεν είναι ακριβά

 


Στο μυαλό τους αρκετοί έχουν ότι τα εισιτήρια για αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ κοστίζουν ακριβά και δεν είναι για… όλες τις τσέπες. Με μια έρευνα που πραγματοποίησε η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος, αποδεικνύει πως αυτό δεν είναι αλήθεια… τουλάχιστον από την σκοπιά που το βλέπουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Σε συνεννόηση με τις ομάδες του Πρωταθλήματος, μαζεύτηκαν στοιχεία για τις τιμές των εισιτηρίων τους και έτσι έβγαλαν ένα γενικό συμπέρασμα.

Κατά μέσο όρο ένα εισιτήριο στοιχίζει 31 λίρες, ποσό που δεν το λες μεγάλο. Μπορεί να μην είναι φθηνό σε σύγκριση με άλλες χώρες, αλλά εδώ που τα λέμε θα παρακολουθήσεις ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο που υπάρχει. Φυσικά υπάρχουν και πιο φθηνά, αφού το 56% των εισιτηρίων κοστίζει από 30 λίρες και κάτω, ενώ γύρω στο 25% των εισιτηρίων πωλούνται 20 λίρες ή ακόμη και λιγότερο. Τα υπόλοιπα εισιτήρια, 19%, κοστίζουν περισσότερο, με την τιμή να κυμαίνεται από 40 λίρες και άνω.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της Πρέμιερ Λιγκ, Ρίτσαρντ Σκούνταμορ, δήλωσε: «Οι φίλαθλοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της Premier League. Το πάθος, η πίστη και η στήριξη τους αποτυπώνεται στους παίκτες, στο σύλλογο και τη διοργάνωση».

Εν συνεχεία ανέφερε: «Αυτή η έρευνα δείχνει πόσο πολύ σκληρά δουλεύουν οι σύλλογοι για να κάνουν το ποδόσφαιρο στην Πρέμιερ Λιγκ προστιό, εντός και εκτός έδρας, διατηρώντας οι ομάδες τις έδρες τους γεμάτες και ζωντανές. Οι σύλλογοι προσφέρουν τρομερή αξία στους οπαδούς».

Τέλος, πρόσθεσε: «Αυτά τα νούμερα θα τσακίσουν ουσιαστικά τους μύθους που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με το κόστος του να πάει κάποιος στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και ελπίζουμε πως θα ενθαρύνουν περισσότερο κόσμο να δώσει το παρόν του σε ένα ζωντανό παιχνίδι».