Home Uncategorized Ο νεαρότερος τεχνικός στην Μπουντεσλίγκα που παίρνει SMS από τον Κλοπ

Ο νεαρότερος τεχνικός στην Μπουντεσλίγκα που παίρνει SMS από τον Κλοπ

 


Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Hoffenheim έκλεψε τα πρωτοσέλιδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την πρόσληψη του νέου τους προπονητή, του 28χρονου Julian Nagelsmann. Αυτόματα ο Nagelsmann γινόταν ο νεαρότερος προπονητής στην ιστορία της Bundesliga.

Η Hoffenheim του έδωσε τα κλειδιά της ομάδας καθώς απέδειξε με την ομάδα των U19 πως έχει τις γνώσεις καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2014. Η διοίκηση είχε αποφασίσει την πρόσληψη του στο τέλος της σεζόν 15/16 όμως τα προβλήματα υγείας του Huub Stevens, ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρήσουν στην πρόσληψη του από τον Φεβρουάριο.

Ο Nagelsmann βρήκε την ομάδα σε κακή αγωνιστική κατάσταση και στην 17η θέση. Κατάφερε να κερδίσει τα 7 από τα 14 εναπομείναντα παιχνίδια και η ομάδα του τερματίζοντας 15η, κέρδισε την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας.

Φέτος η ομάδα κάνει σπουδαία σεζόν και βρίσκεται στην 6η θέση και διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Μεγάλος στόχος του Γερμανού τεχνικού, είναι ένας τίτλος με την Hoffenheim.

Στην πρώτη του συνέντευξη τον είπαν “Baby Mourinho”. Ο ίδιος αποκάλυψε πως μετά από καλές εμφανίσεις της ομάδας, λαμβάνει στο κινητό του μηνύματα από τον Γιούργκεν Κλοπ. Λέει πως παρότι πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Μουρίνιο, σε αυτόν αρέσει το στιλ του Κλοπ αλλά και το επιθετικό ποδόσφαιρο του Γουαρδιόλα.

Τρεις βδομάδες πριν η ομάδα ήταν στην 3η θέση:

 

http://www.instagram.com/p/BMerWfeh4ho/