Home Uncategorized Η πρώτη έγνοια του Άλαν Ρούσελ όταν έφθασε στο νοσοκομείο

Η πρώτη έγνοια του Άλαν Ρούσελ όταν έφθασε στο νοσοκομείο

 


Τρεις παίκτες της Chapecoense έχουν διασωθεί από το σημερινό ατύχημα. Πρόκειται για τον αμυντικό, Άλαν Ρούσελ, και τους συμπαίκτες του Τζάκσον Φόλμα και Ζαμπιέρ Νέτο. Συνολικά έξι άτομα έχουν διασωθεί από τη μοιραία πτήση, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τις αρχές της Κολομβίας, καθώς εκτός από τους τρεις ποδοσφαιριστές, διασώθηκαν επίσης οι Χιμένα Σουάρες, Έρβιν Τουμίρι και Ράφαελ Χένζελ. Και οι πέντε έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο της περιοχής.

http://twitter.com/PasionFutbolFC/status/803501863316373505

Ο πρώτος που έφθασε στο νοσοκομείο ήταν ο Ρούσελ ο οποίος μιλούσε στους ιατρούς και ρωτούσε για την οικογένεια του.

http://www.instagram.com/p/BNZAu0mAaJn/?tagged=alanruschel

 

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, είχε έγνοια στη βέρα του και ήθελε να μιλήσει στη σύζυγο του.  H Άλισεν Ρούσελ, αδερφή του Άλαν, θεώρησε πως ο αδερφός της είναι νεκρός, αλλά αργότερα έγινε γνωστό πως ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν από τους λιγοστούς επιζώντες της τραγωδίας.

Η ίδια με μια σειρά από μηνύματα στο Twitter έδειξε την ευγνωμοσύνη της στο Θεό και προσευχήθηκε ανάλογη τύχη να έχουν και άλλοι επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους: «Σε ευχαριστώ Θεέ μου! Το αδύνατο είναι δυνατό. Ο Θεός είναι μεγάλος πατέρας. Είθε να φυλάει όλη την ομάδα της Σαπεκοένσε», ανέφερε σχετικά.