Home Uncategorized 5+1 ποδοσφαιριστές που είναι ταυτόχρονα και επιχειρηματίες

5+1 ποδοσφαιριστές που είναι ταυτόχρονα και επιχειρηματίες

 


Οι ποδοσφαιρικοί αστέρες κάνουν πολλές φορές διπλή ζωή. Άλλωστε η ζωή ως ποδοσφαιριστής είναι σύντομη και μετά τα 35 θα πρέπει να δούμε πως θα προχωρήσουν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δείτε την πιο κάτω λίστα με τις επιχειρήσεις γνωστών ποδοσφαιριστών:

#1 Lionel Messi – Ο σταρ της Μπάρσα έχει αρκετές επιχειρήσεις στην Ισπανία και την Αργεντινή που ασχολούνται με ακίνητα.

http://www.instagram.com/p/xPrzPBvMzT/?taken-by=leomessi

#2 Gerard Pique – Δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στον κόσμο, είναι επίσης και επαγγελματίας παίκτης του πόκερ. Καθόλου τυχαίο το ότι είναι ιδιόκτητης της εταιρίας Kerad Games ενώ έχει και το 27% της εταιρίας κρεάτων Bas Alimentaria.

http://www.instagram.com/p/76Cl6qNsEf/

#3 Cristiano Ronaldo – Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει δικά του ξενοδοχεία, δικά του ρούχα, παπούτσια, ενώ τώρα έχει και άρωμα.

http://www.instagram.com/p/BNbwLNsAVqe/?taken-by=cristiano

#4 Mathieu Flamini – Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ έχει δημιουργήσει μία βιοχημική εταιρεία για την καταπολέμηση των περιβαλλοντικών ζημιών.

http://www.instagram.com/p/-KHIxiKxF6/

#5 Ryan Bertrand – Ο αμυντικός της Σαουθάμπτον είναι μπίζινεσμαν από τα 18 του. Ο ποδοσφαιριστής είχε λανσάρει το “Silicon Markets” –
μια εταιρεία που προσφέρει η τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης για τους επενδυτές και τους εμπόρους- και είναι επίσης συνιδρυτής του “Footiemoji” μαζί με τον John Terry.

http://www.instagram.com/p/-hDuxIBxca/

#6 Andres Iniesta – Ο μέσος της Μπάρσα έχει επιτυχία και στο χώρο του αλκοόλ. Όχι βέβαια ως πότης αλλά ως οινολόγος. Παράγει το δικό του κρασί, το ‘Bodega Iniesta’.

http://www.instagram.com/p/BIajSGbAO6D/?taken-by=andresiniesta8