Home Uncategorized Η απολογία του Κλοπ στον 4ο διαιτητή και η απίστευτη απάντηση του...

Η απολογία του Κλοπ στον 4ο διαιτητή και η απίστευτη απάντηση του στον Γερμανό τεχνικό!


Πολύ έντονα, όπως σχεδόν κάθε ματς, έζησε το ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι (1-1) ο Γιούργκεν Κλοπ, που μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το περιστατικό με τον 4ο διαιτητή. Διαβάστε την υπόθεση πιο κάτω:

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και συγκεκριμένα αμέσως μετά την απόκρουση του Σιμόν Μινιολέ στην εκτέλεση πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα, ο τεχνικός της Λίβερπουλ κινήθηκε προς τον 4ο διαιτητή και του μίλησε σε έντονο ύφος. Κάτι το οποίο μετάνιωσε ο Κλοπ, αφού ασφαλώς και το άτομο αυτό δεν είχε καμία σχέση με το αν υπήρχαν διαιτητικά λάθη στο παιχνίδι και επέφεραν τον εκνευρισμό του.

Το τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο αποκαλύφθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι, από τον Γερμανό προπονητή. Στη διάσκεψη Τύπου, ή καλύτερα μετά την ολοκλήρωση της και αφού κανείς δημοσιογράφος δεν ρώτησε κάτι για το θέμα, ο Κλοπ θεώρησε πως έπρεπε να τοποθετηθεί, για να μην γραφτεί από τα ΜΜΕ κάτι αναληθές.

Τι έγινε λοιπόν; Ο Κλοπ είπε σε έντονο ύφος στον 4ο πως “κανένας δεν μπορεί να μας κερδίσει”, κάτι το οποίο ασφαλώς, όπως λέει και ο ίδιος, δεν ισχύει (άλλωστε η Λίβερπουλ προέρχεται από τρεις εντός έδρας ήττες μετά από αήττητο σερί 25 αγώνων). Ήταν κάτι που ένιωσε εκείνη τη στιγμή και το έπραξε.

Λίγο μετά όμως ο Κλοπ πλησίασε τον 4ο διαιτητή και του απολογήθηκε, παίρνοντας μια απίστευτη απάντηση, την οποία σίγουρα δεν περίμενε. “Κανένα πρόβλημα, που αρέσει το πάθος σου”, ήταν η απάντηση στο Γερμανό τεχνικό των “κόκκινων”.