Home Uncategorized Δύο νέα bonus από την Meridianbet!!!

Δύο νέα bonus από την Meridianbet!!!


H Meridianbet λειτουργεί νόμιμα και αποτελεί μία αξιόπιστη πλατφόρμα στοιχήματος αφού διαθέτει την μεγάλη γκάμα επιλογών στο νησί και τις καλύτερες αποδόσεις στην εγχώρια αγορά. Η meridianbet έχει άδεια κλάσης Α’ και Β΄ αδειοδοτημένη από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου που επιτρέπει τoν στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο https://meridianbet.com.cy

Η εύχρηστη ιστοσελίδα της (https://meridianbet.com.cy) και οι τρομερές προσφορές είναι το κύριο ατού που δεν παύουν να εξελίσσονται συνεχώς και να προσφέρουν περισσότερα κέρδη στους πελάτες της. Με δύο νέα μπόνους που έκαναν πάταγο η meridianbet και φέτος συνέχισε να εκπλήσσει θετικά το στοιχηματικό κοινό.

Ας δούμε  αναλυτικά τα δύο καινούρια μπόνους:

“2 γκολ διαφορά, κερδίζεις την επιλογή της ομάδας σου”

H meridianbet πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στον χώρο του στοιχήματος! Με μια προσφορά που… θα ταρακουνήσει τα κυπριακά δρώμενα. Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλές αποδόσεις και τις καλύτερες προσφορές φέρνει στην Κύπρο ένα μπόνους για τους «μερακλήδες» όσων ποντάρουν Κυπριακά!

Με την προσφορά “2 γκολ διαφορά, κερδίζεις την επιλογή της ομάδας σου” μπορείς να κερδίσεις την επιλογή αυτή, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Απλή προϋπόθεση η ομάδα που στοιχημάτισες να προηγηθεί του αντιπάλου με δύο γκολ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Περιγραφή:

– Η προσφορά ισχύει μόνο για το Κυπριακό πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Α’ κατηγορίας.

– Εάν ο Πελάτης ποντάρει σε μια ομάδα για να κερδίσει τον αγώνα και η ομάδα αυτή προηγείται με διαφορά δύο γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, η ομάδα που πόνταρε, κερδίζει ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα

– Η προσφορά ισχύει μόνο για κανονικό/standard στοίχημα (ισχύει μόνο για pre-game tickets, τα κουπόνια με σύστημα δεν καλύπτονται από την προσφορά)

– Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιεσδήποτε άλλες προσφορές/ μπόνους της εταιρείας.

Το σπίτι των Μπόνους!!!

Μια  καινούρια προσφορά φέρνει η meridianbet με σκοπό να αυξήσει τα κέρδη του κάθε πελάτη της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να «χτίσεις» το δικό σου κανονικό/standard στοίχημα και μέσω αυτού να στεγάσεις περισσότερα κέρδη μέσω ποσοστού. Με την λογική όσες περισσότερες ομάδες υπάρχουν σε ένα κουπόνι τόσα περισσότερα κέρδη έχω, σκεφτείτε που μπορείτε να εκτοξευθούν τα κέρδη σας με αυτό το επιπλέον ποσό που εταιρεία μας σας δίνει.

Γιατί όταν λέμε η στην meridianbet θα γίνουμε το δεύτερο σου σπίτι το εννοούμε..

Περιγραφή:

– Με αυτό το μπόνους, οι πελάτες θα μπορούν να δουν το ποσοστό % του μπόνους που θα λάβουν σε σχέση με τον αριθμό των ζευγών αγώνων που έχουν στα κουπόνια τους.

Το μπόνους λειτουργεί από 5 έως 40 ζευγάρια αγώνων. Παράδειγμα

5 αγώνες – Μπόνους 3%

10 αγώνες – Μπόνους 25%

20 αγώνες – Μπόνους 60%

– Για αυτό το μπόνους έχουμε μία προϋπόθεση, η ελάχιστη τιμή απόδοσης ανά αγώνα στο κουπόνι πρέπει να είναι 1,35.

– Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιεσδήποτε άλλες προσφορές/ μπόνους της εταιρείας.