Home Uncategorized Ημίχρονο: Την κατοχή της μπάλας η ΑΕΛ, το γκολ και το προβάδισμα...

Ημίχρονο: Την κατοχή της μπάλας η ΑΕΛ, το γκολ και το προβάδισμα η ΟΜΟΝΟΙΑ


Φάνηκε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν ανοικτό και χωρίς καμία σκοπιμότητα. Από τα πρώτα στάδια του αγώνα η ΑΕΛ κρατούσε περισσότερο τη μπάλα και έκανε κυκλοφορία. Πλησίασε περισσότερες φορές την περιοχή μας η γηπεδούχος ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα της μπροστά. Και σε μία τέτοια φάση, δηλαδή σε αντεπίθεση και με την ταχύτητα του Ζαχαρίου κατάφερε να σκοράρει.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο γήπεδο, έφτιαξε περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ όμως ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ που είχε την ουσία βρίσκοντας αυτή το μοναδικό γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Α ημίχρονο

Στο 4ο λεπτό συνδυάστηκαν ωραία οι Τόρες και Αντωνίου, βγήκε χαμηλά σέντρα στη περιοχή από δεξιά, ο Λανγκ έβαλε το πόδι και λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ.

Στο 10ο λεπτό έγινε σέντρα από δεξιά όπως επιτείθετο η ΑΕΛ, ο Λανγκ έβαλε ξανά το πόδι για να διώξει και η μπάλα για λίγο δεν πήγε προς την εστία μας.

Στο 13ο λεπτό ο Μιλιντσεάνου έδωσε πάσα έξω από την περιοχή στον Μαρόσα, αυτός ήταν αμαρκάριστος και θα μπορούσε να τελειώσει τη φ’αση όμως καθυστέρησε και έχασε καλή ευκαιρία.

Στο 15ο λεπτό ο Κακουλλής πήρε μπάλα στο κέντρο, είδε τη κίνηση του Ζαχαρίου ο οποίος κινήθηκε σε θέση σέντερ φορ, κέρδισε την κόντρα από τον αμυντικό της ΑΕΛ, βγήκε μόνος απέναντι στον Μάγιερι και σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο 25ο λεπτό ο Ζαχαρίου μπήκε στην περιοχή από αριστερά, πήγε να ετοιμάσει στον Ασάντε με πάσα με το εξωτερικό του ποδιού, κατάλαβε όμως ο Μέγιερι, έπεσε και άρπαξε τη μπάλα.

Στο 35ο λεπτό η ΑΕΛ πλησίασε στην ισοφάριση σε μία φάση στην οποία δεν κατέγραψε μεν τελική,  όμως βγήκε μπαλιά στην περιοχή μας, ο Παναγή ήταν εξουδετερωμένος και πρόλαβε να διώξει τελευταία στιγμή ο Ψάλτης πριν τον Μαρόσα.

Στο 43ο λεπτό ο Χαραλάμπους πήρε πάσα στην περιοχή από τον Ασάντε, ήταν αμαρκάριστος και έκανε πλασέ με τη πμάλα όμως να πηγαίνει στον Μέγερι.