Home Uncategorized Στυλιανίδης: “Υπάρχει η περίπτωση, να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός”

Στυλιανίδης: “Υπάρχει η περίπτωση, να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός”

O Γενικός Αρχηγός του πετοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μαρίνος Στυλιανίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM (95.0) και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους,


Αναλυτικά:

Για τον τελικό με Ανόρθωση: «Είμαστε σε επαφή με την Αστυνομία και περιμένουμε τις αποφάσεις του Υπουργικού. Θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για την μείωση των εισιτηρίων: «Ήταν πριν τα γεγονότα στο Ελευθερία. Είχαν αποδεκτή το αίτημα για 700 φιλάθλους της κάθε ομάδας στο γήπεδο. Έγινε νέα σύσκεψη μετά και η Αστυνομία αρνείτο να αστυνόμευση τον αγώνα και ζήτησε μείωση των εισιτήριων. Η Ανόρθωση έφερε ένσταση επειδή τα εισιτήρια είχαν πουληθεί και ποιος θα αποφάσιζε ποιος θα έμπαινε ή όχι. Εμείς κάναμε πρόταση να μην ανοίξει το δικό μας πέταλο και να μεταφερθούν όλοι οι οπαδοί μας στην κεντρική εξέδρα. Δεν έγινε αποδεκτό στην αρχή, μετά η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας μας πήρε τηλέφωνο αν μπούμε να μειώσουμε τα εισιτήρια. Εμείς επειδή θέλουμε να βοηθήσουμε την Αστυνομία, είμαστε πρόθυμοί να το κάνουμε πάρα την ζήτηση που υπάρχει. Από ότι μας είπαν έχει γίνει αποδεκτό. Να μείνει η Ανόρθωση στα 700 και εμείς στα 500. Η Αστυνομία έτσι το αστυνομεύει μας είπε. Να μην είναι κοντά οι οπαδοί όμως. Θα τοποθετηθεί η Αστυνομία μεταξύ του πετάλου μας και αυτού της Ανόρθωσης».

Για τους πετοσφαιριστές: «Θέλουμε να διεξαχθεί ο τελικός. Αν αναβληθεί δεν μπορεί να διεξαχθεί μετά. Οι περισσότεροι παίκτες κυρίως οι ξένοι θα αναχωρήσουν από βδομάδας να πάνε στις πατρίδες τους. Για τον λόγο αυτό και ότι θέλουμε να γίνει ο τελικός, κάνουμε αυτή την παραχώρηση».

Για το ενδεχόμενο να γίνει κεκλεισμένων: «Υπάρχει ναι αυτή η περίπτωση, να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Δεν γνωρίζουμε, περιμείνουμε το Υπουργικό».

Ακούστε και το ηχητικό: