Home FANS Μία ωραία ιστορία θα έχει να λέει ο Γιώργος για τον «γίγαντα»...

Μία ωραία ιστορία θα έχει να λέει ο Γιώργος για τον «γίγαντα» Φάμπι!


Όσοι ήταν χθες βράδυ στο γήπεδο, στη βόρεια κερκίδα, αλλά και αυτοί που παρακολουθούσαν το Pre-Game του παιχνίδιού μας με το Αποέλ, θα είδαν την άτυχη στιγμή ενός μικρού, ο οποίος δέχθηκε τη μπάλα στο πρόσωπο, ύστερα από σουτ του Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος έτρεξε αμέσως προς το μέρος του μικρού για να του δώσει τα γάντια. Σήμερα μας πήρε τηλέφωνο ο παππούς του Σάββας για να μας εξιστορίσει τα όσα συνέβησαν και τα οποία δεν έδειξαν οι κάμερες.

Ήταν όντως δυνατό το κτύπημα στο κεφάλι του μικρού ο οποίος έκλαψε αρκετά από τον πόνο. Ό Φαμπιάνο πήγε προς το μέρος του για να του δώσει τα γάντια του.

Όμως η ουσία και το μεγαλείο του ανθρώπου Φαμπιάνο φάνηκε στο τέλος του αγώνα. Την ώρα που όλοι στο γήπεδο πανηγύριζαν την πρόκριση, αυτός έτρεξε αμέσως στην κερκίδα και φώναξε στον μικρό. Αφού του ζήτησε δέκα φορές συγγνώμη του πέταξε και τη φανέλα του.

Ήταν μία ωραία στιγμή, με τον μικρό Γιώργο Χατζηπαναγιώτου να έχει να θυμάται και να λέει για την άτυχη, μεν, στιγμή του, η οποία όμως τον έφερε λίγο πιο κοντά στον γίγαντα (από όλες τις απόψεις) Φαμπιάνο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.