Home Uncategorized Ας μιλήσουμε λοιπόν για βαλτούς!

Ας μιλήσουμε λοιπόν για βαλτούς!


Θυμάστε πριν λίγες μέρες. Αθλητικός δημοσιογράφος έκανε ερώτηση στο νέο προπονητή του Αποέλ, δεν άρεσε στον Μάκη που καθόταν δίπλα και αποκάλεσε τον λειτουργό του τύπου βαλτό.

Εμείς δεν τα βάζουμε με τον Μάκη. Τον Μάκη ξέρετε τον αγαπάμε. Έχει πλάκα ο Μάκης.  Εμείς θα τα βάλουμε με τους πραγματικούς βαλτούς.

Δεν θα είχαμε ασχοληθεί με ένα τέτοιο θέμα γιατί ήταν καθαρά εσωτερικό του Αποέλ. Όμως αυτό που αναμέναμε ήταν, τα δήθεν αντικειμενικά μέσα, οι ιστοσελίδες οι οποίες υποτίθεται τρέχουν για την είδηση και πρέπει να επιδεικνύουν αμεσότητα, να το κάνουν τουλάχιστον αναπαραγωγή.

Χθες λοιπόν, το πρώην μέλος του Αποέλ, ο Μιχάλης Ραφαήλ, ο οποίος πέρασε στο παρελθόν και από τη θέση του Υπεύθυνου του Ποδοσφαιρικού τμήματος, στο ξεκίνημα της τρέχουσας θητείας στην προεδρία του Μάκη, έκανε μία ανάρτηση η οποία πραγματικά συγκλονίζει.

Ραφαήλ: « Το αργότερο μέχρι αύριο ο νέος τεχνικός» | News

Εξαπολύει δριμύ κατηγορώ, αφήνει πολύ σοβαρά υπονοούμενα, ενώ λίγο πολύ λέει αυτό που όλοι γνωρίζουν. Ότι δηλαδή η ομάδα του δεν είναι στο χείλος του γκρεμού αλλά έπεσε ήδη στο κενό.

Δεν θα την αναρτήσουμε εμείς. Μπείτε διαβάστε την. Αξίζει, πιστέψτε μας.

Μέσα από τα γραφόμενα του μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα για το πως δρα η διοίκηση Μάκη. Υπογείως και στο σκοτάδι…

Κι αυτή η ανάρτηση δεν κρίθηκε από κανένα μέσο, το λιγότερο ενδιαφέρουσα, για να αναρτηθεί.

 

Μόνο η ιστοσελίδα themasports.com έκανε το αυτονόητο.

Είναι τραγικό το να σκεφτεί κάποιος πόση προστασία τυγχάνει ακόμα το Αποέλ, ακόμα κι από το κομμάτι που υποτίθεται έπρεπε να ενημερώνει τους φίλους αυτή της ομάδας. Τους αθλητικογράφους.

Θέλετε ακόμη να μιλήσουμε για βαλτούς;