Home TOP NEWS Ξιούρουππας: «Κρίνεται ένας τίτλος… τήρησε την υπόσχεση του ο Παπασταύρου»

Ξιούρουππας: «Κρίνεται ένας τίτλος… τήρησε την υπόσχεση του ο Παπασταύρου»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας, Πανίκος Ξιούρουπας, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, με αφορμή τον αποψινό αγώνα της ομάδας κόντρα στον Άρη.

Για το Super Cup: «Καλή αρχή στη νέα αγωνιστική περίοδο. Για τα τρία Super Cup που πήρα με την Ομόνοια, είναι σπουδαία. Ήταν διαφορετικά τα χρόνια μας. Το Super Cup ονομάζονταν διαφορετικά, όμως ήταν σημαντικό. Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, όλος ο κόσμος έδειχνε ενδιαφέρον. Τότε, περίμεναν να δουν τους νέους παίκτες της ομάδας και τους δύο ξένους, παρακολουθώντας την ομάδα με ηρεμία να παίζει για ένα τρόπαιο».

Για τους ξένους παίκτες: «Κάποια μέρα αυτό ίσως να μας αλλάξει την Εθνική ομάδα, έχουμε φτάσε σε υψηλό επίπεδο, όμως οι ξένοι ποδοσφαιριστές μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα στην Εθνική ομάδα μας. Το ποδόσφαιρο προχώρησε, παρόλο που έχουμε πρόβλημα στα γήπεδα».

Για αυτό που περιμένει από την Ομόνοια: Δεν έχω ιδιαίτερη εικόνα από τα φιλικά, όμως δεν περιμένω κάτι σπουδαίο από τους αντιπάλους. Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, όμως περιμένω ο κόσμος να βρεθεί δίπλα στους παίκτες γιατί κρίνεται ένας τίτλος».

Για την απόφαση με τους «7» οπαδούς: «Σωστά έπραξε ο κ. Παπασταύρου. Τήρησε μία υπόσχεση του. Αυτή τη στιγμή στην Ομόνοια κινούνται τα πάντα σε ηρεμία. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, η Ομόνοια έχει ανάγκη τους φιλάθλους. Τα παλιά «μαγαζιά» έχουν αντιπάλους. Για να καταφέρεις να πάρεις τον τίτλο, καλείσαι να εμφανίζεις σταθερότητα και ηρεμία. Σε ολόκληρο τον κόσμο πρέπει να δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία, όμως οι πάντες καλούνται να είναι προσεκτικοί, διότι οι ομάδες πληρώνουν πρόστιμα και μάλιστα «βαριά».