Home Uncategorized Ημίχρονο: Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ, δικαιούταν γκολ

Ημίχρονο: Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ, δικαιούταν γκολ


Μπήκαν στο γήπεδο επιθετικά και οι δύο ομάδες. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν η ομάδα που κράτησε στο ξεκίνημα περισσότερο τη μπάλα και να δείχνει την πρόθεση της να βγει μπροστά με οργανωμένο ποδόσφαιρο. Μετά το πεντάλεπτο αρχίσαμε κάπως να βρίσκουμε ρυθμό και να βγαίνουμε στην επίθεση.

Ελέγχαμε το παιχνίδι όμως έδειχνε η Νέα Σαλαμίνα ικανή να γίνει απειλητική. Κάποια δικά μας σουτ μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου δεν βρήκαν στόχο ενώ δεν επιτρέψαμε στην αντίπαλο να τελειώσει κάποια φάση.

Έχασε τεράστια ευκαιρία ο Μπέζους, σκόραρε ο Αλιούμ όμως ακυρώθηκε, έχασε κι άλλη ευκαιρία ο Αλιούμ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη στο γήπεδο από την αντίπαλο της όμως ακόμα ψάχνει το γκολ.

Α’ Ημίχρονο

Στο 10ο λεπτό ο Σεμέδο έκανε το πρώτο σουτ έξω από τη περιοχή και το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 16′ ο Σιπριάνο έκανε σουτ από πλάγια θέση έξω από τη περιοχή το οποίο έφυγε με δύναμη λίγο έξω.

Στο 27ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Μπέζους ο οποίος πήρε πάσα στη περιοχή από τον Μάθιους όμως το πλασέ του μπροστά στο τέρμα έφυγε έξω.

Στο 29ο λεπτό ο Σεμέδο και ο Λοΐζου συνδυάστηκαν έξω από τη περιοχή, ο Σεμέδο έκανε σου το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 33ο λεπτό ο Αλιούμ σκόραρε ύστερα από σέντρα του Κούσουλου, στο ξεκίνημα όμως της φάσης ο Σεμέδο ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 37ο λεπτό έχασε ευκαιρία ο Αλιούμ ο οποίος από πλάγια θέση πήγε να βάλει ένα δύσκολο γκολ, το σουτ του απέκρουσε ο Κίσσας.

Το σουτ του Κονέ στο 45ο λεπτό ήταν άστοχο

Στο 46ο λεπτό ο Ντορεγκαράι έκανε με δύναμη κεφαλιά, απέκρουσε ο Ουζόχο, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και πέρασε τη γραμμή, βγήκε ακολούθως εκτός εστίας. Ελέγχθηκε η φάση με τον Ντορεγκαράι να είναι οφσάιντ την ώρα που έγινε η μπαλιά.