Home Uncategorized Ημίχρονο: Αλληλοεξουδετέρωση και παιχνίδι χωρίς ποιότητα και ιδιαίτερες φάσεις

Ημίχρονο: Αλληλοεξουδετέρωση και παιχνίδι χωρίς ποιότητα και ιδιαίτερες φάσεις


Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι στο ξεκίνημα.  Προσπάθησαν οι ομάδες να ελέγξουν το παιχνίδι όμως καμία εκ των δύο δεν μπόρεσε να επιβληθεί. Κάπως περισσότερο κρατούσε μπάλα η ΑΕΚ όμως αδυνατούσε να μας διασπάσει. Η πρώτη ευκαιρία ήταν για την ΑΕΚ με μακρινό σουτ ενώ εμείς δεν βρίσκαμε τρόπο να φτάξουμε κάποια φάση. Όσο περνούσε ο χρόνος η ΑΕΚ ή ομάδα που ανέβαζε απόδοση, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να περιμένει στο δικό της γήπεδο.

Κάπως καλύτερη έγινε η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το 20λεπτο, έφτιαξε κάποιες φάσεις χωρίς όμως να γίνει ουσιαστική.

Το 0-0 είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα με βάση το τι έδωσαν οι ομάδες στο γήπεδο

Α Ημίχρονο

Η πρώτη φάση ήταν για την ΑΕΚ με ένα πολύ δυνατό σουτ από απόσταση του Λέδες, αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση. Στο 14ο λεπτό.

Στο 18ο λεπτό ο Χαραλάμπους έκανε λανθασμένο διώξιμο στη περιοχή, έδωσε κατά λάθος στον Μπρούνο Γκάμα ο οπόιος από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 20ο λεπτό ο Κούσουλος βρήκε δεξιά τον Αλιούμ, αυτός έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, έδιωξε ο Πίριτς με τη μπάλα να πηγαίνει στον Χάμπο ου σούταρε με μία πάνω στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Στο 22ο λεπτό ο Στεπίνσκι κέρδισε φαουλ έξω από τη περιοχή. Το εκτέλεσε απευθείας ο Χαμάς πολύ άστοχα.

Στο 24ο λεπτό ο Σάντος τοποθετήθηκε στην περιοχή και δέχθηκε μπαλιά σε στημένο, έκανε κεφαλιά στο τέρμα όμως ο Φαμπιάνο ήταν έτοιμος.

Στο 28ο λεπτό ο Μπέζους εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ με τον Πίριτς να αποκρούει.

Στο 29ο λεπτό ο Μπέζους εκτέλεσε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι εκεί που περίμενε ο Σεμέδο που έπιασε κεφαλιά μπροστά στο τέρμα χάνοντας το γκολ. Ήταν τεράστια η ευκαιρία μας.

Στο 38ο λεπτό ο Αλιούμε δέχθηκε μπαλιά μακρινή, μπήκε στη περιοχή επιχείρησε ένα σουτ το οποίο ήταν κακό.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε στο 41ο λεπτό ο Κούσουλος.

Στο 44ο λεπτό ο Αλιούμ έκανε πολύ καλή μπαλιά από δεξιά, ο Χάμπος με μία έκανε ένα πολύ άστοχο σουτ και χάθηκε η ευκαιρία.