Home Uncategorized Πατικκής: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σαν ένα μαχητικό F16 χωρίς πιλότο»

Πατικκής: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σαν ένα μαχητικό F16 χωρίς πιλότο»


Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, Νίκος Πατίκκης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη ρεβάνς με τον Άρη και την αλλαγή στο «τριφύλλι» με τον Αναστασίου.

«Κερδίσαμε 3-0 τον πρώτο αγώνα, αλλά δεν ξέρεις, αυτά τα παιχνίδια λέμε πως, ναι μεν, δεν θα έχει έννοια η Ομόνοια, θα κρατήσει μπάλα, να προσέξει στην άμυνα, έχει και το πρωτάθλημα και θα είναι πολύ προσεκτική στο να διαχειριστεί αυτό το 3-0. Δεν πρέπει να υποτιμήσει, ούτε να υπερτιμήσει. Να κρατήσει μακριά τον Άρη από την εστία μας και νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα», είπε αρχικά.

«Ο Άρης βεβαίως θα είναι πιο ρεαλιστικό εάν προσπαθήσει να βγει Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος. Πιστεύω θα είναι ρυθμιστής. Έχει 61 πόντους και αν θέλει να βγει Ευρώπη πρέπει να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ. Έχει και Ανόρθωση και Πάφο και πιστεύω μπορεί να τους κερδίσει. Εάν κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ θα έχει ελπίδες για να βγει Ευρώπη, αν χάσει δεν θα έχει ελπίδες (σ.σ. μέσω τρίτης θέσης)», πρόσθεσε.

Για τις απουσίες, τον Μπέζους και την αμυντική γραμμή: «Έχει απουσίες η Ομόνοια αλλά νομίζω έχει παίκτες ο κ. Αναστασίου για να τους αντικαταστήσει. Είναι κρίμα που τραυματίστηκε ο Μπέζους αλλά πρέπει να ζήσουμε χωρίς αυτόν. Η άμυνα κερδίζει πρωταθλήματα, η επίθεση κόβει εισιτήρια. Η Ομόνοια έδειξε καθαρά στα πλέι όφ ότι έχει πολύ καλή ποιότητα. Τόσο καιρό η Ομόνοια ήταν σαν ένα μαχητικό F16 χωρίς πιλότο. Ο Αναστασίου έκανε την άμυνα πολύ καλή».

Για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν προλαβαίνει η Ομόνοια να διεκδικήσει και τους δύο τίτλους διότι είμαστε μέσα και στους δύο. Αν είχε ακόμη 2-3 έξτρα παιχνίδια ίσως να μιλούσαμε διαφορετικά. Έχουμε την ΑΕΚ και αυτό είναι το πιο βασικό παιχνίδι πρωταθλήματος. Ήταν και το πρώτο που παίξαμε στο ΓΣΠ και ήταν κλειδί. Και τώρα θα είναι καθοριστικό. Αν κερδίσουμε μέσα στη Λάρνακα θα έχουμε μεγάλες ελπίδες ακόμη και για νταμπλ, σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ δεν κερδίσει τον Άρη. Η πίεση αυτή τη στιγμή είναι στον ΑΠΟΕΛ».