Home Βαθμολογία | Κυπριακό Πρωτάθλημα 2023-2024 Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (22η αγωνιστική)

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (22η αγωνιστική)

Έγιναν τις προηγούμενες μέρες τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος η αγωνία μεγαλώνει για την “μάχη” του τίτλου και της διαβάθμισης.


Το τέλος της 22ης αγωνιστικής βρήκε τον Απόελ ξανά στην κορυφή με 51βαθμούς, ενώ τον ακολουθεί ο Άρης Λεμεσού και η ΑΕΚ που βρίσκονται στην 2η και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στην 4η θέση βρίσκεται η Πάφος FC και στην 5η η Ανόρθωση η οποία χρωστάει παιχνίδι. Την πρώτη εξάδα συμπληρώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα δεν είχαμε κάποια διαφοροποιήσει μετά τα αποτέλεσμα της 22ης αγωνιστικής. Ο Απόλλωνας παραμένει 7ος όμως μείωσε κι άλλο τις αποστάσεις από την πρώτη εξάδα. Στην 8η θέση παρέμεινε η Νέα Σαλαμίνα, στην 9η βρίσκεται η ΑΕΛ κι από κοντά την ακολουθεί ο Εθνικός Άχνας που είναι στην 10η θέση. Στην 11η θέση βρίσκεται η ΑΕΖ η οποία επίσης χρωστάει παιχνίδι

Η τελευταία τριάδα του πρωταθλήματος δεν άλλαξε ούτε αυτή την αγωνιστική στην 12η θέση βρίσκεται η Καρμιώτισσα, στην 13η ο Οθελλος και στην τελευταία θέση η Δόξα Κατωκοπιάς.

Η βαθμολογία

Εκκρεμούν τα παιχνίδια
Οθέλλος – ΑΕΛ
ΑΕΖ – Ανόρθωση