Home TOP NEWS Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής

Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]

Με το παιχνίδι ανάμεσα στην ΕΝΠ και την Ομόνοια Αραδίππου έπεσε χθες βράδυ η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.


 

Η αγωνιστική δράση στην 4η στροφή ξεκίνησε την Παρασκευή με το παιχνίδι ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και την Ομόνοια 29Μ που έγινε στο «Αμμόχωστος -Επιστροφή».

Καρμιώτισσα – Ομόνοια 29Μ 1-1

Η Ομόνοια 29Μ πήρε προβάδισμα κόντρα στην ομάδα των Πολεμιδιών, έφτασε κοντά να πάρει το πρώτο τρίποντο στην παρθενική της παρουσία στην 1η κατηγορία, ωστόσο η Καρμιώτισσα με ένα γκολ στα τελικά στάδια του αγώνα κατάφερε να σώσει τον βαθμό.

Το Σάββατο έγιναν άλλα δύο παιχνίδια στο στάδιο «Αλφαμέγα» και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0

Στο παιχνίδι που ήταν στραμμένο το ενδιαφέρον μας μέσα στο Σαββατοκυριάκο, η ομάδα μας γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από την Ανόρθωση με το γκολ που δέχθηκε από τον Ράφα Λόπες. Απ’ την άλλη η Ανόρθωση μετά από 3 παιχνίδια κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στον φετινό μαραθώνιο.

Άρης – Απόλλωνας 0-0

Στο ντέρμπι των «θεών» μεταξύ του Άρη και του Απόλλωνα, το οποίο έγινε στο στάδιο «Αλφαμέγα» είχαμε λευκή ισοπαλία με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό. Βανά Άλβες και Λεουβενμπεργκ με τις αποκρούσεις τους κράτησαν το μηδέν στις δύο εστίες.

Την Κυριακή είχαμε άλλα τρία παιχνίδια που έγιναν στο στάδιο «Αλφαμέγα», στο ΓΣΠ και στο «ΑΕΚ Αρένα».

Αποέλ – Νέα Σαλαμίνα 3-1

Ο Αποέλ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και κατάφερε να της επικρατήσει με 3-1, δίνοντας έτσι συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, τα οποία τον ανέβασαν στην 3η θέση με 9 βαθμούς. Απ’ την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την 3η τους ήττα σε τέσσερα παιχνίδια και βρίσκονται στα χαμηλά της βαθμολογίας.

ΑΕΛ – Πάφος FC 1-3

Η αήττητη μέχρι στιγμής Πάφος FC πέρασε νικηφόρα κι από το στάδιο «Αλφαμέγα» κόντρα στην ΑΕΛ. Η ομάδα του Καρσέδο μέχρι το 80ο λεπτό αν και ήταν πίσω στο σκορ από το γκολ του Λεσοβόι, κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς και να κάνει το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ – Εθνικός Άχνας 2-2

Μετά από ένα γεμάτο παιχνίδι με μία ανατροπή η ΑΕΚ και ο Εθνικός Άχνας εξήλθαν ισόπαλοι 2-2. Ο Εθνικός Άχνας προηγήθηκε με 0-1, οι «κιτρινοπράσινοι» του Μπεργκ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή σε 2-1, όμως ο Εθνικός Άχνας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και κατάφερε να φύγει από το «ΑΕΚ Αρένα» με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η 4η αγωνιστική έριξε αυλαία το βράδυ της Δευτέρας με τον αγώνα που έγινε στο «Τάσσος Μάρκου».

ΕΝΠ – Ομόνοια Αραδίππου 0-2

Στο «Τάσσος Μάρκου» κοντραρίστηκαν οι δύο από τρεις νεοφώτιστες ομάδες της πρώτης κατηγορίας η ΕΝΠ και η Ομόνοια Αραδίππου, με την δεύτερη να επικρατεί με 0-2 και να πανηγυριζει την πρώτη της νίκη στην επιστροφή της μετά από 28χρόνια στην πρώτη κατηγορία.

Η βαθμολογία:

Η συνέχεια:

Παρασκευή 27/09
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ
Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ

Σάββατο 28/09
Ομόνοια Αραδίππου – Καρμιώτισσα
Εθνικός Άχνας – Ανόρθωση

Κυριακή 29/09
Ομόνοια 29Μ – Αποέλ
Απόλλωνας – ΕΝΠ
Πάφος FC – Άρης