Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μία στην κορυφή και άλλη μία πολύ κοντά

Μία στην κορυφή και άλλη μία πολύ κοντά

 


Με νίκες προχώρησαν τέσσερις ομάδες Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα Πρωταθλήματα τους αυτή την εβδομάδα, με μόνο μια να μην παίρνει το “τρίποντο”. Απολογισμός της αγωνιστικής που πέρασε ήταν τέσσερις νίκες και μια ήττα, με αυτήν που ξεχώρισε να είναι η επικράτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 που συνδυάστηκε με την άνοδο της στην κορυφή. Από κοντά παρακολουθεί την κατάσταση στο Πρωτάθλημα της και η ομάδα κάτω των 18 ετών, που είναι μόλις στο -2 από την κορυφή.

Πρόσθεσαν άλλο ένα “τρίποντο” οι πράσινοι!
Ακόμη ένα “τρίποντο” στο ενεργητικό της πρόσθεσε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Οι πράσινοι έριξαν “6άρα” στο ΘΟΪ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, με τον Ryszard να πετυχαίνει χατ-τρικ, τον Όμηρο Μάρκου να σκοράρει δύο γκολ και τον Αντρέα Ιωάννου να σημειώνει ένα τέρμα. Στην 8η θέση και 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος παραμένει η ομάδα μας.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΖΟΣ, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (50′ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ), ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗ (58′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (42′ ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ), ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (58′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ), RYSZARD SOLOMON JAKUBIAK (58′ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

 

Εύκολο πρωινό…εφτά αστέρων!
Πολύ εύκολο ήταν το πρωινό του Σαββάτου για την ομάδα κάτω των 14 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που κέρδισε 7-0 το ΘΟΪ. Οι πράσινοι τελείωσαν από το πρώτο μέρος το παιχνίδι, αφού πήγαν στα αποδυτήρια με το εκοφαντικό 6-0. Με την έναρξη της επανάληψης το τριφύλλι σημείωσε έβδομο γκολ και ακολούθως έριξε το ρυθμό του. Ο Άγγελος Ζευκή άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό και πέτυχε δεύτερο γκολ στο 20′. Ενδιάμεσα, σε 12ο και 18ο σκόραρε δύο τέρματα ο Γιώργος Ποντικού, ενώ ο Λοΐζος Λοΐζου ένα στο 18′. Ο Ανδρέας Ιωάννου πέτυχε το τελευταίο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενω ο Γιώργος Νίκου στο 36′ χρίστηκε επίσης σκόρερ. Στους εφτά βαθμούς είναι η απόσταση των πράσινων του Ανδρέα Δαρείου από την κορυφή.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΛΙΑΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ (26′ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ), ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ (28′ IVELIN IVAYLOV VIOLINOV), ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ (19′ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΝΘΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ (28′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ).

 

Ήττα που την αφήνει ακόμη πιο χαμηλά!
Νέα ήττα στο Πρωτάθλημα U15 δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή τη φορά με 3-0 από το ΘΟΪ στη Λακατάμια. Με αυτογκόλ του Παναγιώτη Χριστοδούλου στο 22ο λεπτό πήρε προβάδισμα η αντίπαλος, που σημείωσε τα άλλα δύο γκολ της στην επανάληψη. Η ομάδα του Χάρη Καλλικά απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις πρώτες θέσεις, με τη διαφορά της από την κορυφή να είναι στους 14 βαθμούς. Οι πράσινοι με 13 βαθμούς βρίσκονται στην 11η θέση, αλλά μέχρι την 5η θέση τη χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί. Από εκεί και πέρα οι άλλες τέσσερις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις έχουν ξεφύγει αρκετά.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΙΖΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΣΑΚΚΑ, ΑΔΑΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (72′ ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΩΒ), ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ (40′ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ), ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (59′ ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (56′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ), ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΡΠΟΥΝΑ.

 

Σταμάτησε στα 9 γκολ, πήρε τρεις βαθμούς και ανέβηκε κορυφή!
Ήταν να μπει απλώς το πρώτο γκολ, από εκεί έγιναν όλα ευκολότερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος αντιμετώπισε εκτός έδρας το ΘΟΪ, φιλοδωρώντας το με εννέα τέρματα. Άργησε να ανοίξει το σκορ, αλλά όταν το έκανε ακολούθησαν τα υπόλοιπα. Ο Μαρίνος Τζιωνής στο 33′ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας, που με δύο γκολ του Ανδρόνικου Κακουλλή (36′ και 40′) έκανε το 3-0. Στο 46ο λεπτό ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0, με τον Κακουλλή να σημειώνει χατ-τρικ και δύο λεπτά αργότερα ο Χρήστος Καλογερίδης χρίστηκε και αυτός σκόρερ. Από το 53′ μέχρι το 59′ επιτεύχθηκαν τα υπόλοιπα τέσσερα γκολ, με τους Βασίλη Χριστοδουλίδη και Παναγιώτη Γεωργίου να σκοράρουν από δύο φορές. Η ομάδα μας βρίσκεται αήττητη στην κορυφή με 23 βαθμούς, με τον Άρη (22 βαθμούς) όμως να έχει αγώνα λιγότερο.

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση!

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (57′ ΡΕΝΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΚΟΣ), ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ (54′ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΚΛΗΣ), ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (57′ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΣ), ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ (50′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ), ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ (50′ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ), ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ.

 

Με “4άρα” στην επανάληψη πήρε τη νίκη!
Ακόμη μια νίκη με γκολ στην επανάληψη πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ U18, που στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος επικράτησε της ΕΝΠ με 4-0. Όλα τα τέρματα της ομάδας μας επιτεύχθηκαν στο δεύτερο μέρος, σε διάστημα είκοσι λεπτών. Ο Γιώργος Κακουλλής στο 56′ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και τρία λεπτά αργότερα το ίδιο έκανε ο Γιάννης Κουλουτέρης. Ο Κωνσταντίνος Φασουλιώτης στο 68′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα ο Κουλουτέρης στο 76′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πολύ κοντά στην κορυφή η ομάδα μας, που είναι μόλις στο -2 από.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, MARIAN ALEXANDRU MARTINAS (71′ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΤΟΥ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (79′ ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ), ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΟΪ 6-2
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΟΪ 7-0
U15 ΘΟΪ-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0
U16 ΘΟΪ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-9
U18 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΠ 4-0

Διαβάστε ακόμη: Πήραν προβάδισμα πρόκρισης οι Νέοι, Χαλκάνορας-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1, κερδίζοντας στον πρώτο αγώνα για τη φάση των “16” του Κυπέλλου U21.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.