Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο τουρνουά

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο τουρνουά


Πρώτο παιχνίδι και πρώτη νίκη, μάλιστα με το εντυπωσιακό 16-0(!!!) απέναντι στη Δανέζικη Aalborg Chang, για την ομάδα μας ηλικίας 12 χρονών που λαμβάνει μέρος στο Gothia Cup, τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση Ακαδημιών με συμμετοχές ομάδων από 78 χώρες. Οι μικροί τριφυλλοφόροι τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα των σκάουτερ που βρίσκονται εκεί, αφού όταν αντιλήφθηκαν πως ανέβαινε το σκορ πήγαν όλοι κοντά για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Τα τέρματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σημείωσαν οι Μιχάλης Κκόλα, Αλέξανδρος Αυλωνίτης και Ιάσονας Ορφανίδης από 3, Ενρίκε Κάττου και Εκτορας Στέφανου από 2, ενώ από 1 γκολ σημείωσαν οι Βασίλης Χριστοδουλίδης, Νικόλας Ζαχαριάδης και Μαρίνος Τζιωνής.

Επόμενοι αγώνες της ομάδας μας είναι την Τρίτη(16/7) και την Τετάρτη(17/7) με αντίπαλο τις Σουηδικές Hassleholms και Molndal αντίστοιχα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τη νίκη της βρίσκεται στη κορυφή ισοβαθμώντας με τη Molndal που κέρδισε τη Hassleholms με 5-1.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους ακόλουθους:

Ιάκωβος Ζαχαριάδης (Αρχηγός αποστολής, Μέλος Δ.Σ. Ακαδημίας), Κώστας Βασιλείου (Μέλος Δ.Σ. Ακαδημίας), Πανίκος Παπαθανασίου, Χάρης Ασσιώτης, Άκης Ορφανίδης, Άντης Κόλας και Γιώργος Βασιλείου.

Προπονητής της ομάδας μας είναι ο Ευάγγελος Ευαγγέλου, ενώ τη στελεχώνουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Βασιλείου Παντελής, Κουκουμάς Αντρέας, Μυλωνάς Ορέστης, Παπαθανασίου Γιώργος, Κωνσταντίνου Γιάγκος, Κάττου Ενρίκε, Ασσιώτης Στέφανος, Ορφανίδης Ιάσωνας, Ζαχαριάδης Νικόλας, Χριστοδουλίδης Βασίλης, Αυλωνίτης Αλέξανδρος, Τζιωνής Μαρίνος, Στεφάνου Έκτωρας και Κόλας Μιχάλης.